Foto av Dom Pedro Portobelo
Foto av Dom Pedro Portobelo
Foto av Dom Pedro Portobelo
Foto av Dom Pedro Portobelo
Foto av Dom Pedro Portobelo

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.dompedro-hotels.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Dom Pedro Portobelo


tidsdelning at Dom Pedro Portobelo ligger i småbåtshamnen Vilamoura, bara en kort promenad från stranden, barer, restauranger och butiker. Falesia Beachs pittoreska röda klippor ligger också nära resorten och väl värt ett besök. På plats finns en stor utomhuspool, ett spelrum och en fantastisk restaurang som serverar läckra internationella rätter. För lite variation kan gästerna också använda faciliteterna på Dom Pedro Marina Hotel och Dom Pedro Golf Hotel i närheten.

Dom Pedro Portobelo är stolta över att erbjuda överlägset boende som ger dig både kvalitet och avskildhet. Detta är ditt hem hemifrån, oavsett om du är ett romantiskt par, en stor familj eller en grupp vänner. Enheterna kommer komplett med privata balkonger för att njuta av den ojämförliga havsutsikten och stadsbilden nedan. Det finns kök för din bekvämlighet, rymliga vardagsrum och bekväma sovrum. Välj en studio eller lägenhet med 1 eller 2 sovrum och koppla av i den luftkonditionerade interiören medan du tittar på din satellit-TV. Allt talar för lyx, och det är bara för dig. Obelo ligger i Vilamoura, ett av de mest sofistikerade områdena i Algarve. Många enheter erbjuder spektakulär havsutsikt. Stranden, den livliga yachthamnen samt golf- och tennisanläggningarna i Vilamoura ligger i närheten. Fri tillgång ges till alla fritidsfaciliteter och underhållning på det närliggande Don Pedro Hotel. Biluthyrning rekommenderas.

Dom Pedro Portobelo faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Hiss, Restaurang, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (1.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (2.0 miles), Live underhållning , Shoppingområde (närliggande), squash (1.0 miles), tennis (närliggande), vattenskidor (närliggande), vindsurfing (i närheten)
Flygplats
Faro - (16 miles - 25 km)
Checka in ut
Torsdag, lördag, söndag

Köper Dom Pedro Portobelo timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Dom Pedro Portobelo innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Dom Pedro Portobelo varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Dom Pedro Portobelo

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Dom Pedro Portobelo. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Dom Pedro Portobelo.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Dom Pedro Portobelo kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.