Foto av Dive Inn Resort
Foto av Dive Inn Resort
Foto av Dive Inn Resort
Foto av Dive Inn Resort
Foto av Dive Inn Resort

Adress: Om El Sid Hill, Sharm El Sheikh, Egypten
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.diveinnresort.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Dive Inn Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Ovanför och under vattnet levererar Sharm El Sheikh i Egypten. Långa vita sandstränder och kristallklart vatten förtrollande resenärer. Nedan presenterar färgglada vattenflora, exotiska tropiska fiskar och fängslande koraller scenen för några av de mest fantastiska snorkling- och dykupplevelserna i världen. Öppna dig upp till detta fantastiska paradis med en vistelse på Dive Inn Resort. Detta 4-stjärniga hotell ligger i ett utmärkt läge vid stranden av Ulm El Seed-viken, bara två minuter från stranden via en gratis busservice till hotellet. Vidare har det egna dykcenter med professionella instruktörer.

Rese och fritid timeshare mäklare hittar också poolen i lagunen och barnpoolen uppfriskande, medan barnklubb, lekplats och barnpassning är till stor hjälp för föräldrarna. På hotellet finns gratis Wi-Fi och en restaurang och bar samt en hälsoklubb med gym, bastu och massage och jacuzzi. Slutligen imponerar rummen på Dive Inn Resort ännu mer. Boendet har elegant arkitektur balanserad av en tröstande inredning. Bekvämligheter som är gemensamma för alla tidsdelning enheterna är vardagsrum och matplats, satellit-TV, amerikanskt kök, separat sovrum, eget badrum och en liten balkong som öppnar poolutsikt.

Köpa Dive Inn Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Dive Inn Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Dive Inn Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Dive Inn Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Dive Inn Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Dive Inn Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Dive Inn Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.