Foto av Disney's BoardWalk Villas
Foto av Disney's BoardWalk Villas
Foto av Disney's BoardWalk Villas
Foto av Disney's BoardWalk Villas
Foto av Disney's BoardWalk Villas

Adress: 2101 Epcot Resorts Blvd, Lake Buena Vista, FL 32830, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.disneyvacationclub.disney.go.com/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Disney's BoardWalk Villas? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Disneys BoardWalk Villas erbjuder en smak av det förflutna tillsammans med en generös portion nostalgi. Villorna är utsökt inredda med gammaldags elegans i åtanke, och tar dig tillbaka till en tid av swingmusik och pudelkjolar. Det finns så mycket att se och göra på själva orten, du kommer att vara glad att du har en tidsdelning som gör att du kan återvända år efter år! Orlando har många attraktioner, många underbara skäl att besöka Florida, men det är bra att veta att resorten också har gjort allt för att göra din vistelse så trevlig som möjligt.

Rese och fritid timeshare-mäklare älskar att du kan promenera "längs strandpromenaden" och njuta av sevärdheterna. Butikerna och restaurangerna är alla upp till noll, med moderna smaker och förväntningar redovisas. Disney's BoardWalk Villas ligger på en utmärkt plats, bara några minuters promenad från Epcot och Walt Disney World, som båda erbjuder fantastiska dagar ute. Med villor med ett, två och tre sovrum att välja mellan, kan du vara säker på att du kommer att ha tillräckligt med utrymme för hela familjen att njuta av, oavsett om dina barn är väldigt små eller om du själv är det stora barnet som letar efter fram emot att träffa Mickey personligen!

Köper Disney's BoardWalk Villas timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Disney's BoardWalk Villas innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Disney's BoardWalk Villas varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Disney's BoardWalk Villas

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Disney's BoardWalk Villas-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Disneys BoardWalk Villas.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Disney's BoardWalk Villas kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.