Foto av Disneys BoardWalk Villas
Foto av Disneys BoardWalk Villas
Foto av Disneys BoardWalk Villas
Foto av Disneys BoardWalk Villas
Foto av Disneys BoardWalk Villas

Adress: 2101 Epcot Resorts Blvd, Lake Buena Vista, FL 32830, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.disneyvacationclub.disney.go.com/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Disneys BoardWalk Villas? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Disneys BoardWalk Villas erbjuder en smak av det förflutna tillsammans med en generös hjälp av nostalgi. Villorna är utsökt inredda med gammal elegans i åtanke, tar dig tillbaka till en tid av swingmusik och pudelkjolar. Det finns så mycket att se och göra i orten själv, du kommer att vara glad att du har en tidsdelning som låter dig återvända år efter år! Orlando har många attraktioner, många underbara skäl att besöka Florida, men det är bra att veta att orten också har dragit ut alla stopp för att göra din vistelse så trevlig som möjligt.

Rese och fritid timeshare mäklare älskar att du kan promenera "längs strandpromenaden" och ta sevärdheterna. Butikerna och restaurangerna är alltför skrapa, med modern smak och förväntningar. Disneys BoardWalk Villas ligger på ett utmärkt ställe, bara några minuters promenad från Epcot och Walt Disney World, som båda erbjuder fantastiska dagar ute. Med ett-, två- och tre-sovrums villor att välja från, kan du vara säker på att du får tillräckligt med utrymme för hela familjen att njuta av, oavsett om dina barn är väldigt lilla eller om du själv är den stora barnen som tittar framåt för att se Mickey personligen!

Köper Disneys BoardWalk Villas timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Disney's BoardWalk Villas innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Disneys BoardWalk Villas, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Disneys BoardWalk Villas

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Disneys BoardWalk Villas-egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Disneys BoardWalk Villas.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Disneys BoardWalk Villas kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.