Foto från Villas de Santa Fe
Foto från Villas de Santa Fe
Foto från Villas de Santa Fe
Foto från Villas de Santa Fe
Foto från Villas de Santa Fe

Adress: 400 Griffin Street, Santa Fe, 875011306,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.viresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning i Villas de Santa Fe? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


När du försöker bestämma var du ska köpa en tidsdelning, är det viktigt att tänka på allt du gillar att göra när du är på semester. New Mexico är förtrollningens land för de yngsta medlemmarna i ditt parti såväl som de mest erfarna. Rese och fritid timeshare-mäklare älskar allt som erbjuds på Diamond Resorts Villas de Santa Fe eftersom det är den perfekta basen för denna och varje framtida semester i USA.

Anläggningen ligger nära stora attraktioner som Atalya-berget, med stigar som bara ber om att bli vandrade och utforskade. Landskapet är inte av denna värld, och med så vackra bergskedjor som kan vandras på sommaren och åka skidor på vintern, finns det mycket att hålla dig sysselsatt med under varje säsong. De rymliga villorna låter dig sprida ut och njuta av ditt eget utrymme även om du har hela familjen med dig, och det fullt utrustade pentryt gör att lättare måltider och varm choklad kan tillagas när och när du vill. Det finns också många restauranger inom några minuter, så du kommer alltid att vara bortskämd med val av var och vad du ska äta.

Diamond Resorts Villas de Santa Fe lägger tonvikten på avkoppling, och resorten är ett utrymme för dig att ta dig tid från det liv och rörelse i resten av ditt liv och unna dig en välförtjänt paus.

Köper Villas de Santa Fe timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Villas de Santa Fe innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Villas de Santa Fe varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Villas de Santa Fe

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Villas de Santa Fe fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Villas de Santa Fe.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Villas de Santa Fe kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.