Foto från Turtle Cay Resort
Foto från Turtle Cay Resort
Foto från Turtle Cay Resort
Foto från Turtle Cay Resort
Foto från Turtle Cay Resort

Adress: 600 Atlantic Avenue, Virginia Beach, 234513524,
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Turtle Cay Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Om du någonsin har blivit förtrollad av idén om strandpromenaden är ett besök i Virginia Beach ett måste. Diamond Resorts Turtle Cay Resort ligger bara några steg från denna unika amerikanska sak, som erbjuder mycket att se och underhålla. Anläggningen ligger nära havet så du kan vara säker på otroliga vyer och avslappnade solnedgångspromenader längs stranden. A tidsdelning här kommer en fantastisk investering i framtida semestrar eftersom området bara kommer att bli mer eftertraktat med tiden. Virginia har en charm som är helt sin egen, och som inte kan hittas någon annanstans.

Rese och fritid tidsdelningsmäklare älskar de stora poolerna på plats där du kan koppla av och fördriva de varmaste timmarna, samt ett stort urval av restauranger inom några steg från resorten. Utomhuspoolen ligger på taket, en unik upplevelse för många. Diamond Resorts Turtle Cay Resort är ett toppval för dem med barn, eftersom resorten tillgodoser deras behov och önskemål.

Förutom faciliteterna på plats finns det också underbara attraktioner i närheten: Atlantic Wildfowl Heritage Museum och Virginia Aquarium är utmärkta för en rolig lärandeupplevelse, och Marine Science Center och Ocean Breeze Waterpark är utmärkta val för dagar ute. Du uppmuntras att agera som barn på denna resort, inte förväntas vara tyst eller dölja din spänning. Det är trots allt din semester också!

Köper Turtle Cay Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Turtle Cay Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Turtle Cay Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Turtle Cay Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Turtle Cay Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Turtle Cay Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Turtle Cay Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.