Foto av polynesiska öar
Foto av polynesiska öar
Foto av polynesiska öar
Foto av polynesiska öar
Foto av polynesiska öar

Adress: 3045 Polynesian Isle Blvd., Kissimmee, FL, 34746, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.diamondresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Polynesian Isles? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Det bästa av Florida-solen har en framträdande plats vid Diamond Resorts Polynesian Isles Resort i Kissimmee, Florida. Var och en av de stora en och två sovrum villor har skärmad uteplatser som tillåter tidsdelning Gästerna lyxas i det varma vädret. Rymliga och bekväma bekvämligheter som är gemensamma för alla boende inkluderar king eller enkelsängar med två fulla bad, värme och luftkonditionering, komplett kök, rymligt vardagsrum och matplats, drottning bäddsoffa, plattskärms-TV, DVD-spelare och dockningsstation för iPod , Och Wi-Fi-åtkomst.

Diamond Resorts Polynesian Isles Resort behåller den tropiska atmosfären i sina flera pooler, grill och picknickområden och spa. Massor av roligt är garanterat med din familj och vänner. På samma sätt utnyttjar idrottsanläggningar på plats detta rikliga solsken, inklusive tennis- och shuffleboardbanor och putting greener. Ett klubbhus, karaoke, gym, spel och konsoler och lekplats finns också.

För ännu mer njutning, Rese och fritid Timeshare mäklare föreslår att utforska närliggande attraktioner ligger bara några minuter från orten. Dessa inkluderar populära Orlando temaparker och val shopping och matsal anläggningar. Missa inte äventyr inom Atlantkusten och Daytona Beach och det fantastiska nattlivet på Miami Beach. Kulturella och historiska platser finns också för din fritid.

Polynesiska öarna faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin / Torktumlare
Resort faciliteter
Träningsutrustning, spelrum, handikappanpassat, tvättstuga, lekplats, pool, tennis (utrustning tillgänglig), bubbelpool / bubbelpool,
Närliggande faciliteter
Stränder (50.0 miles), Båtliv (5.0 miles), Golf (4.0 miles), Livsmedelsbutik (2.0 miles), Hälsoklubb (4.0 miles), Ridning (8.0 miles), Sjön (4.0 miles), Live Entertainment (1.0 miles) ), Medicinsk utrustning (4.0 miles), Racquetball (6.0 miles), restaurang (närliggande), shoppingområde (10.0 miles), vattenskidor (4.0 miles),
Flygplats
Orlando International - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köpa polynesiska öar timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr de polynesiska öarna innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med polynesiska öarna varför inte försöka hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på polynesiska öarna

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter på de polynesiska öarna. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med polynesiska öar.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda polynesiska öar kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.