Foto från Greensprings Plantation
Foto från Greensprings Plantation
Foto från Greensprings Plantation
Foto från Greensprings Plantation
Foto från Greensprings Plantation

Adress: 3500 Ludwell Parkway, Williamsburg, VA, 23188, USA
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Greensprings Plantation? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


I en värld där tidsdelning semester kännetecknas av det moderna och nya Diamond Resorts Greensprings Vacation Resort står ut genom att ta dig tillbaka till 18-talet Amerika. Rese och fritid timeshare mäklare är enamored av den tidlösa charm och koloniala andan av detta boende i Williamsburg, Virginia. Rik i historien, det fängslar med en revolutionär-era atmosfär och underhåller med historiska återupptagningar och landmärken, koloniala plantager och infödda amerikanska reliker.

Den allmänna atmosfären är avslappnad, mycket mysig och opretentiös. Detta vidarebefordras till de två och fyra sovrum boende på Diamond Resorts Greensprings Vacation Resort. Var och en är hemlig med sin individuella öppen spis, uteplats och trädgårdsbadkar. Andra bekvämligheter för att trösta dig är luftkonditionering, komplett kök, tv och badrum med ångdusch och hårtork.

Dessutom finns inomhus- och utomhuspooler med bubbelpooler och bar vid poolen samt ett gym, bastu, picknickområde och lekplats samt upplysta tennisbanor. Din fritid är garanterad, särskilt med Jack Nicklaus-designad golfbana precis intill bostaden. En lugn promenad genom stadens kullerstensgator avslöjar också ytterligare nöjen som museer, fiske, shopping, sport, restauranger och salonger. Du är säker på att få en läcker och unik semester varje år.

Greensprings Plantation Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (Alla Enheter), Diskmaskin (Alla Enheter), Öppen spis - Enhet (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter), Tvättmaskin (Alla enheter),
Resort faciliteter
Barn s Pool, träningsutrustning, Lekplats, Bastu, Pool (Inomhus / utomhus), Tennis (Utrustning finns), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Strand (50.0 miles), Båtliv (3.0 miles), Fiske (3.0 miles), Golf (Närliggande), Livsmedelsaffär (2.0 miles), Frisör (2.0 miles) (3.0 miles), shoppingområde (2.0 miles), vattenskidor (6.0 miles),
Flygplats
Newport News / Williamsburg - (32 miles - 51 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag söndag

Köper Greensprings Plantation timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Greensprings Plantation innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Greensprings Plantation varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Greensprings Plantation

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Greensprings Plantation-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Greensprings Plantation.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Greensprings Plantation kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.