Foto av Diamond Resorts European Collection Points
Foto av Diamond Resorts European Collection Points
Foto av Diamond Resorts European Collection Points
Foto av Diamond Resorts European Collection Points
Foto av Diamond Resorts European Collection Points

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Diamond Resorts European Collection Points


Italiensk mat, spanska soluppgångar, fransk landsbygd och österrikisk skidåkning - alla dessa är praktiskt europeiska erfarenheter som inte alla skulle ha turen att uppleva i en enda livstid. Men med Diamond Resorts European Collection Points kan du uppleva exakt det och mycket mer förutom.

Som auktoriserad återförsäljare av Diamond Resorts European Collection Points, Travel & Leisure Group erbjuder möjlighet att få tillgång till Diamond Resorts Internationals utbud av lyxresorter till återförsäljningspriser. Med ett brett utbud av destinationer i länder över hela världen från ett av de största hotellföretagen i världen, är DRI-medlemmar verkligen bortskämda för valet.

Som en global gästfrihet och semester ägarföretag, Diamond Resorts tror att de är fast beslutna att erbjuda sina gäster en semester för livet. DRI erbjuder resmål på en rad olika platser, såsom badorter i Spanien, alpina orter i Österrike och golfanläggningar i Portugal. Du kan hitta dig själv till det magiska i Paris med en reignited barnlig känsla av underverk, eller uppleva de fantastiska vulkanstränderna i Teneriffa. Platsen är nästan oändliga.

Diamond Resorts International har dessutom en rad olika aktiviteter som erbjuds på sina orter, från vandring och cykeluthyrning till ridning, dykning och mycket mer, vilket hjälper dig att göra det mesta av orten där du väljer att besöka. Diamond Resorts erbjuder också chansen att vinna VIP-tillgång Till ett antal evenemang och aktiviteter, inklusive vinfestivaler, högprofilerade sportevenemang och helikopterturer. Diamond Resort Points Medlemskap erbjuder även medlemmar flexibla incheckningsdatum, möjlighet att låna och spara poäng, plus chansen att ta korta pauser om du föredrar att göra det.

Genom att köpa via ett timeshare återförsäljningsföretag, Rese och fritid kan erbjuda möjlighet att bli medlem i Interval International. Intervall International driver medlemskapsprogram för semesterägare och tillhandahåller mervärdestjänster över hela världen, inklusive tillgång till 2,500-resorter över hela världen genom sina semesterutbytessystem och resebetalningar. För mer information besök vår Utbytesföretag sida.

Köper Diamond Resorts European Collection Points timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Diamond Resorts European Collection Points innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts European Collection Points varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Diamond Resorts European Collection Points

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter på Diamond Resorts European Collection Points. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Diamond Resorts European Collection Points.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Diamond Resorts European Collection Points kan vara säkra med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.