Foto från Cedar Breaks Lodge & Spa
Foto från Cedar Breaks Lodge & Spa
Foto från Cedar Breaks Lodge & Spa
Foto från Cedar Breaks Lodge & Spa
Foto från Cedar Breaks Lodge & Spa

Adress: 223 Hunter Ridge Road, Brian Head, 84719,
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.cedarbreakslodge.org

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Cedar Breaks Lodge & Spa? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


För att ta dig tid från ditt vanliga liv, leta inte längre än Diamond Resorts Cedar Breaks Lodge and Spa. Utah är en underbar stat, full av fantastiska landskap och otroliga hemligheter, och en vistelse på Brian Head kommer säkerligen att visa dig åtminstone några av dem. Denna utsökta resort ligger bland pinjeträd och berg, vilket ger hela platsen en alpin känsla. Detta lämpar sig underbart för skidåkningen som äger rum i hela området, ett avbrott från normen att åka till Frankrike eller Italien.

Efter en dag i backen är det ett måste att ta sig tillbaka inomhus för att använda spafaciliteterna. Rese och fritid timeshare-mäklare bara älskar inomhuspoolen, bubbelpoolen och bastun som hjälper till att lugna de värkande musklerna, samt en fantastisk restaurang att fylla din mage. Rummen är stora och rena och erbjuder ett välkomnande utrymme att lägga huvudet på när du är trött på att njuta av regionens skönhet och variation.

Med så mycket att erbjuda är Diamond Resorts Cedar Breaks Lodge and Spa en fantastisk tidsdelning möjlighet att ta lite tid för att föryngra, spendera tid med dina nära och kära och låta din kropp få ett bra träningspass. Ibland är det allt som behövs för att ge ditt sinne en bra boost också, trots allt.

Köper Cedar Breaks Lodge & Spa timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Cedar Breaks Lodge & Spa innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Cedar Breaks Lodge & Spa varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Cedar Breaks Lodge & Spa

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Cedar Breaks Lodge & Spa-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Cedar Breaks Lodge & Spa.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Cedar Breaks Lodge & Spa kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.