Foto från Boardwalk Resort and Villas
Foto från Boardwalk Resort and Villas
Foto från Boardwalk Resort and Villas
Foto från Boardwalk Resort and Villas
Foto från Boardwalk Resort and Villas

Adress: 1601 Atlantic Avenue, Virginia Beach, 234513422,
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Boardwalk Resort and Villas? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


USA är ett fantastiskt semestermål eftersom det finns så mycket variation över hela landet. Från öken till tropiska stränder till berg och skidåkning, det är lätt att se varför många amerikaner aldrig lämnar dessa stränder. Virginia är en av de äldsta delstaterna, eftersom det var en av de första kolonierna som grundades. Det betyder att det inte bara finns vacker natur, utan det finns också en mängd historia att utforska.

Rese och fritid tidsdelningsmäklare älskar faciliteterna som erbjuds på Diamond Resorts Boardwalk Resort and Villas. Det finns en uppvärmd inomhuspool vid havet, ett perfekt sätt att tillbringa en dag när det kan vara lite blåsigt ute. Utsikten från resorten är magnifik, placerad som den är vid Atlantkusten. A tidsdelning här kommer aldrig att gå ur stil eftersom stranden är oförändrad och magnifik, en riktigt vacker sandremsa som får dig att drömma om vågorna. Virginia Beach är också hem för ett akvarium, perfekt för ett besök med barn innan du ger dig ut för att vandra längs strandpromenaden.

Vart och ett av rummen och sviterna på Diamond Resorts Boardwalk Resort and Villas har en balkong där du kan se området, samt alla moderna faciliteter som TV, DVD-spelare och kök där du kan laga lättare måltider. Med så många utmärkta restauranger runt hörnet skulle vi dock inte klandra dig för att du vågar dig ut!

Köper Boardwalk Resort and Villas timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Boardwalk Resort and Villas innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Boardwalk Resort and Villas varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Boardwalk Resort and Villas

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Boardwalk Resort and Villas-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Boardwalk Resort and Villas.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Boardwalk Resort and Villas kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.