Foto från Beachwoods Resort
Foto från Beachwoods Resort
Foto från Beachwoods Resort
Foto från Beachwoods Resort
Foto från Beachwoods Resort

Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Beachwoods Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


En exceptionell tidsdelning Semester är inte den sällsynta upplevelsen, men att ha en mitt i naturens hjärta, omgiven av all slags skönhet man kan tänka sig, är något unikt för Diamond Resorts Beachwoods Resort. Destinationen mer än skämmer bort gästerna. Det är som att gräva fram en skattkammare och vara rik för livet. Den vidsträckta semesterorten ligger i Outer Banks of Kitty Hawk, North Carolina. Den ligger mitt i en 100 hektar stor skog och gränsar till ett 700 hektar stort naturreservat. Atlantic och Albemarle Sound ligger också i närheten.

Oavsett årstid finns det mycket här att älska. Du kommer aldrig att få slut på naturstigar och utomhusaktiviteter. Det finns också en sjö och ett picknickområde. Familjer älskar särskilt vattenparken och lekplatsen med uppvärmda inomhus- och utomhuspooler, bubbelpooler, plaskbassäng och pad och vattenrutschbanor. För mat, Rese och fritid tidsdelningsmäklare rekommenderar att du besöker närliggande restauranger eftersom den interna snackbaren på Diamond Resorts Beachwood Resort är säsongsöppen. Samtidigt gläder ditt boende lika mycket. Var och en har plats för fyra och har en king- eller queen size-säng, uteplats, bäddsoffa, te- och kaffebryggare, kabel-TV, delvis kök och komplett badrum med hårtork. Gratis Wi-Fi finns också.

Köper Beachwoods Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Beachwoods Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Beachwoods Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Beachwoods Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Beachwoods Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Beachwoods Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Beachwoods Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.