Foto från Aqua Kauai Beach Resort
Foto från Aqua Kauai Beach Resort
Foto från Aqua Kauai Beach Resort
Foto från Aqua Kauai Beach Resort
Foto från Aqua Kauai Beach Resort

Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Aqua Kauai Beach Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Lihue, Hawaii påminner om vajande palmer, en mild bris och en vidsträckt solnedgång. Det är den perfekta tropiska flykten men Diamond Resorts Aqua Kauai Beach Resort gör det ännu bättre. Rese och fritid tidsdelningsmäklare upptäcker att livet på ön blir förstärkt av denna 25 hektar stora tillflyktsort vid havet med full service som imponerar längs den längsta sandstranden i Kauai.

Köper Aqua Kauai Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Aqua Kauai Beach Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Aqua Kauai Beach Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Aqua Kauai Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Aqua Kauai Beach Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Aqua Kauai Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Aqua Kauai Beach Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.