Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta
Foto av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta

Adress: Avda. Garcia Lorca, Nr 8, Urbanizacion Pueblo la Quinta, Fas II, Benalmadena-Costa, 29630 Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.diamondresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club at Pueblo Quinta? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Den senaste semesterägande produkten spänner verkligen tradition! Bråkigt ägande är ett nytt sätt att äga semester (tidsdelning). Varje ägande går till en specifik lägenhet på en särskild resort och tilldelas en andel av ägandet, som du får när du har sålt det. Varje år tilldelas du ett visst antal fraktionerade punkter som du kan använda var som helst du vill inom företagets portfölj. Istället för samma utväg varje år, försök dem alla att hitta din favorit. Sådan flexibilitet var tidigare okänd om den inte används utbytesföretag. När hyresrätten upphör så säljs fastigheten och du kommer att vara bland dem som får sitt snitt. Att äga med Diamond Resorts innebär att dina fraktionerade poäng kan användas på någon av orterna i deras imponerande portfölj.

Utforska de olika destinationerna och länderna, lyxen av Diamond Resorts över hela världen och kom ihåg att året därpå kan du bara välja en annan tidsdelad semesterort i ett annat land. Under en livstid med underbara semesterminnen och utmärkt valuta för pengarna rekommenderar Travel and Leisure Group starkt att överväga delaktighet med Diamond Resorts.

Ring Travel & Leisure Group nu för att få veta mer om detta underbara tidsdelningsalternativ som nu finns på återförsäljningsmarknaden, "till en bråkdel av resortens ursprungliga pris".

Diamond Resorts Bråkigt ägande Royal Oasis Club på Pueblo Quinta i Costa del Sol, Spanien är en sömlös blandning av det gamla och det nya. Den traditionella arkitekturen i pueblo-stil tar dig tillbaka i tiden, samtidigt som moderna bekvämligheter och möten garanterar din trevligaste semester.

En- och två-sovrumsenheterna är vackert möblerade och ger en bekväm komfort Fraktionerat ägande gäster. Alla har en dubbelsäng eller dubbelsängar, uppvärmning och luftkonditionering, fullt utrustat kök, vardagsrum med bäddsoffa, plattskärms-satellit-TV, DVD-spelare och dockningsstation för iPod och välutrustat badrum med hårtork. Uppgraderade rum har en handdukstork med tillägg av en balkong och uteplats som passar perfekt för att njuta av solnedgången.

Dessutom finns det gott att göra på Diamond Resorts Fractional på Royal Oasis Club på Pueblo Quinta. Rese och fritid Timeshare mäklare rådgive ett uppfriskande dunkel i den härliga utomhuspoolen med grönskande trädgårdsutsikt som leder till Medelhavet. Ett aktivt spel tennis, golf eller vandring skulle vara lika underbart. Att slappna av, skämma bort i fitness-, bastu- och spa-komplexet, äta i restaurangen, baren och loungen med takeaway-service eller umgås i klubbhuset. Tillgång till internet är tillgänglig hela. Det finns ingen brist på bekvämligheter för din stora semester.

Köp Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Royal Oasis Club vid Pueblo Quinta timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Diamond Resorts Bråkig Ägarskap Royal Oasis Club på Pueblo Quinta

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Diamond Resorts Fractional Ownership Royal Oasis Club på Pueblo Quinta kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.