Foto av Diamond Club Maritima
Foto av Diamond Club Maritima
Foto av Diamond Club Maritima
Foto av Diamond Club Maritima
Foto av Diamond Club Maritima

Adress: Calle Mirafondo 3, Puerto del Carmen, Lanzarote, 35510, Kanarieöarna
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.diamondclubmaritima.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Diamond Club Maritima


Rese och fritid timeshare-mäklare är glada över att kunna erbjuda detta fantastiska privata ägande på den RCI Silver Crown-rankade Diamond Club Maritima resort på den soliga ön Lanzarote på Kanarieöarna. Det är ett utmärkt resmål för dem som vill njuta av lite avkoppling och utmärkta sightseeingmöjligheter. Det är också nära till Blå Flagg-stränderna i Puerto del Carmen och underhållningen på The Strip.

Det är den perfekta platsen att utforska för dem som letar efter en spännande strandsemester, eftersom den är fylld med vattensporter och aktiviteter. De som vill njuta av lokala omgivningar kommer att hitta en resa till Castillo de San Jose i Arrecife som en fantastisk utflykt, eftersom detta är en av huvudstadens mest populära historiska destinationer.

Anläggningen består av tjugofem ett eller två sovrum tidsdelning lägenheter, är familjevänliga och smakfullt inredda med alla moderna bekvämligheter inklusive satellit-TV, takfläktar och luftiga sovrum. Enheterna har en privat terrass med utsikt över den välskötta poolen eller en liten inhägnad trädgård. Poolen har även en snackbar och ett särskilt barnområde.

Diamond Club Maritima faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Pool Barnpool Telefon Biluthyrning Snackbar
Närliggande faciliteter
Stranden (i närheten) Vattenskidåkning (i närheten) Vindsurfing (i närheten) Båtliv (i närheten) Fiske (i närheten) Golf (15.0 km) Tennis (1.0 mil) Hälsoklubb (1.0 kilometer) Livsunderhållning (i närheten) Livsmedel (i närheten) Medicinsk anläggning (i närheten) Restaurang (i närheten)
Flygplats
Arrecife - 6.0 km / 9.0 km
Checka in ut
Torsdag

Köper Diamond Club Maritima timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Diamond Club Maritima innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Diamond Club Maritima varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Diamond Club Maritima

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Diamond Club Maritima fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Diamond Club Maritima.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Diamond Club Maritima kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.