Foto av Club Las Calas
Foto av Club Las Calas
Foto av Club Las Calas
Foto av Club Las Calas
Foto av Club Las Calas

Adress: Club Las Calas, Calle Guayadeque, 3, 35510 Tías, Las Palmas, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublascalas.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club Las Calas


Njut av varje ögonblick med tidsdelning på Club Las Calas i Lanzarote, Spanien. Från det ögonblick du anländer kommer du att hälsas av en av anläggningens vänliga bärare som tar ditt bagage till din lyxiga lägenhet, som har en fantastisk utsikt över "Lunar Landscape" som området är känt för. De vita sandstränderna i Papagayo och Playa Blanca ligger mindre än en halv mil bort, men om du hellre vill stanna i utväg och loungen vid poolen finns det fyra att välja mellan, var och en med sin egen idylliska semesteranläggning. Din lägenhet kommer att vara ett eller två sovrum, eller om du har en stor familj, sova upp till sex i en av de lyxiga takvåningarna.

Om du letar efter en blandning av roligt, underhållning, avkoppling och föryngring, är denna utväg en perfekt passform för dig. Familjer med barn välkomnas med öppna armar, och det finns dagliga aktiviteter värd av semesterpersonalen för barnen att njuta av. Om du inte vill förlora din vanliga rutin på semester, använd gymmet, squashbanorna och bastun. De flesta nätter som semesterorten erbjuder levande underhållning utan extra kostnad, så du kommer aldrig att bli uttråkad. För en allround tidsdelning, Rese och fritid rekommenderar att överväga Club Las Calas.

Club Las Calas faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Fitnessutrustning, Tvättservice, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Squash, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Casino (1.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (16.0 miles), Livsmedelsbutik (I närheten), Ridning (4.0 miles), Tennis (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Arrecife - 6 miles / 9 km
Checka in ut
Torsdag

Köpa Club Las Calas timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Las Calas innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Las Calas varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Las Calas

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Las Calas fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club Las Calas.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Club Las Calas kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.