Foto från David Walleys Resort
Foto från David Walleys Resort
Foto från David Walleys Resort
Foto från David Walleys Resort
Foto från David Walleys Resort

Adress: 2001 Foothill Road, Genoa, NV, 89411, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.davidwalleys-resort.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på David Walley's Resort


Inbäddat i skuggan av den majestätiska Sierra Nevada, tidsdelning at David Walley's Resort är en året runt-destination med alla bekvämligheter för ett spa i världsklass. Koppla av i någon av de sex mineralpoolerna eller den uppvärmda utomhuspoolen, eller skäm bort dig själv med valfritt antal spabehandlingar från den professionella personalen. Anläggningen har studior och sviter med ett och två sovrum. Tre mästerskapsgolfbanor ligger bara några minuter bort. Njut av närliggande Lake Tahoe och dess spännande nattliv, förstklassiga underhållning, spel och vattensporter. Flera bekväma skidorter gör vintern till en särskilt tilltalande tid.

Köper David Walleys Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr David Walleys Resort innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med David Walleys Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på David Walleys Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja David Walleys Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med David Walleys Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda David Walleys Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.