Foto av Dames de la Mer
Foto av Dames de la Mer
Foto av Dames de la Mer
Foto av Dames de la Mer
Foto av Dames de la Mer

Adress: Marmaris, Mugla, Turkiet
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Dames de la Mer? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det finns alternativ aplenty i timeshare-världen, och det här inkluderar den otroliga Dames de la Mer. Detta är en unik möjlighet att äga en andel i en fantastisk yacht i Mugla, en härlig stad på turkiska kusten. Detta tidsdelning är ett utmärkt alternativ för dem som drömmer om öppet hav, segel och äventyr. Yachten kommer att ligga i marinaen under hela vistelsen med enkel tillgång till tennisbanor, en swimmingpool och alla slags restauranger. Men varje natt kommer du att bli vagad för att sova av den lugna rullen av havet, medan du är mysig i din kaj.

Köpa Dames de la Mer timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Dames de la Mer innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Dames de la Mer, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Dames de la Mer

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Dames de la Mer. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Dames de la Mer.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Dames de la Mer kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.