Foto av Dames de la Mer
Foto av Dames de la Mer
Foto av Dames de la Mer
Foto av Dames de la Mer
Foto av Dames de la Mer

Adress: Marmaris, Mugla, Turkiet
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning i Dames de la Mer? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Det finns gott om alternativ i timeshare-världen, och detta inkluderar den otroliga Dames de la Mer. Detta är en unik möjlighet att äga en andel i en fantastisk yacht i Mugla, en härlig stad på Turkiets sydkust. Detta tidsdelning är ett utmärkt alternativ för dem som drömmer om öppna hav, om segel och äventyr. Yachten kommer att ligga förtöjd i småbåtshamnen under hela din vistelse med enkel tillgång till tennisbanor, en pool och alla möjliga restauranger. Men varje natt kommer du att vaggas till sömns av havets mjuka rullning, medan du är mysig i din koj.

Köper Dames de la Mer timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Dames de la Mer innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Dames de la Mer varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Dames de la Mer

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Dames de la Mer. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Dames de la Mer.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Dames de la Mer kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.