Foto av Crown Resorts på Club Calahonda
Foto av Crown Resorts på Club Calahonda
Foto av Crown Resorts på Club Calahonda
Foto av Crown Resorts på Club Calahonda
Foto av Crown Resorts på Club Calahonda

Adress: Crown Resorts at Club Calahonda, Urbanización Sitio de Calahonda, Pueblo Jarales S / N, 29650 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.crownresorts.net

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Crown Resorts at Club Calahonda? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Hittade i ett bostadsområde i Calahonda, kan Club Calahonda hittas mellan de populära turistorterna Marbella och Fuengirola. Ligger på Spaniens Södra kustgästerna hittar mycket att göra i denna underbara kuststad med utmärkt mat, shoppingmöjligheter, sandstränder och gott om underhållning för barn. På grund av sin närhet till Marbella kommer gästerna också att hitta gott om ställen att spela golf. Rese och fritid Rekommendera att hyra en bil för att få ut det mesta av området.

Någon som vill köpa tidsdelning På Club Calahonda hittar du anläggningen bland attraktiva trädgårdar med ett bra utbud av bekvämligheter som erbjuds, inklusive en tennisbana, pool, bar vid poolen, gym och restaurang på plats. Gästerna kommer också att hitta orten erbjuder tillgång till sin systerutväg Club Marbella och kör en minibusservice till närliggande sevärdheter och aktiviteter.

timeshare Boende till salu på Club Calahonda kommer i en rad rymliga lägenheter med ett och två sovrum med fullt utrustade kök, matplats, bekväma möbler, separata sovrum och balkong med bord och stolar.

Gästerna hittar ett sovrum lägenheter erbjuder tillräckligt med utrymme för att privat sova fyra gäster, två sovrum lägenheter kan privat sova sex och tre sovrum lägenheter kan privat rymma upp till åtta gäster. Club Calahonda erbjuder också en städservice som hjälper till att hålla saker städa.

Crown Resorts på Club Calahonda-anläggningar

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full) Mikrovågsugn (Alla Enheter)
Resort faciliteter
Biljard Tennis Telefon Biluthyrning Restaurang Snack Bar
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten) Vattenskidåkning (3.0 km) Vindsurfing (3.0 km) Båtliv (3.0 km) Fiske (3.0 km) Golf (3.0 mil) Squash (i närheten) Ridning (1.0 km) Casino (12.0 km) Livsunderhållning (i närheten) Livsmedel (I närheten) Frisör (i närheten) Tvätt (1.0 km) Sjukvård (i närheten) Shopping (i närheten) Barnomsorg (i närheten)
Flygplats
Malaga - 24.0 miles / 38.0 km
Checka in ut
Lördag Söndag

Köper Crown Resorts på Club Calahonda timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Crown Resorts på Club Calahonda innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Crown Resorts på Club Calahonda, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att du har hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Crown Resorts på Club Calahonda

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Crown Resorts på Club Calahonda fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Crown Resorts på Club Calahonda.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Crown Resorts på Club Calahonda kan vara säkert med vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.