Foto av Costa San Antonio, Malta
Foto av Costa San Antonio, Malta
Foto av Costa San Antonio, Malta
Foto av Costa San Antonio, Malta
Foto av Costa San Antonio, Malta

Adress: Tourist Street, Bugibba, SPB 06, Malta
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.dbhotelsresorts.com/dbsanantonio/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Costa San Antonio, Malta


timeshare Med Costa San Antonio ger charm, fantastiskt valuta för pengarna och utmärkta faciliteter, allt i den pittoreska miljön Qawra, Malta. Orten består av nästan tre hundra rum - sextio av dessa är familjecentrerade, varav åtta är stora sviter, och ett av dem är en stor presidentsvit. En verklig medelhavsupplevelse, din vistelse på denna utväg kommer att bestå av att koppla av så lite eller så mycket du vill - du kan antingen tillbringa dina dagar i solskenet vid infinitypoolen utomhus och äta i de många fantastiska restaurangerna på plats, eller så kan du kan hålla dig aktiv med ett toppmodernt fitnesscenter, utflykter till närområdet och massor av shopping i närheten!

Ta en buss till närliggande Valletta för en mängd kultur, tradition och historia - du kommer definitivt inte att bli uttråkad med den fantastiska utsikten som gav dig på denna speciella utflykt. Om stranden är mer din sak är strandpromenaden bara några minuter från orten, vilket innebär att du aldrig är långt ifrån sol, hav och sand. För tidsdelning du önskar att du inte behöver lämna, Rese och fritid rekommenderar att överväga Costa San Antonio.

Säsong information Vecka nummer (er)
Regular 1-8, 47-50
Medium 9-15, 44-46
Hög 16-23, 51-53
Premium Peak 24-39

Costa San Antonio, Malta Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (vissa enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpassning, Barnpool, Konferensfaciliteter, Motionutrustning, Spelrum, Gym, Hiss, Live underhållning, Medicinsk utrustning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Dykning, Snacksbar, Spa, Simbassäng Inomhus / utomhus), Telefon, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Casino (Närliggande), Golf (6.0 miles), Livsmedelsaffär (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing
Flygplats
Malta International - (13 miles - 20 km)
Checka in ut
Lördag tisdag

Köper Costa San Antonio, Malta timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Costa San Antonio, Malta innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Costa San Antonio, försöker Malta inte att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Costa San Antonio, Malta

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Costa San Antonio, Malta. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Costa San Antonio, Malta.

Någon som tittar på Sälja timeshare Med hjälp av Costa San Antonio kan Malta vara säker med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.