Foto på Club Wyndham Select
Foto på Club Wyndham Select
Foto på Club Wyndham Select
Foto på Club Wyndham Select
Foto på Club Wyndham Select

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: https://clubwyndham.wyndhamdestinations.com/content/club/clubwyndham/us/en/owner-guide/resources/club-wyndham-select.html

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Wyndham Select? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club Wyndham SelectClub Wyndham Select är en deeded ägandetyp inom Club Wyndham tidsdelning familj. Club Wyndham Select-ägare får poäng på en "utvald" resort, känd som din "hem"-resort.

Dra full nytta av alla fördelar som följer med ditt Club Wyndham Select-ägande inklusive, men inte begränsat till:

Den unika fördelen med att boka prioriterade reservationer i förväg 13-10 månader före ditt incheckningsdatum på din "hem"-resort. Gör standardbokningar på vilken Club Wyndham-resort som helst upp till 10 månader före önskat incheckningsdatum.

Köper Club Wyndham Select timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Wyndham Select innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Wyndham Select varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Wyndham Select

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Wyndham Select-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Wyndham Select.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club Wyndham Select kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.