Foto från Club Wyndham Access
Foto från Club Wyndham Access
Foto från Club Wyndham Access
Foto från Club Wyndham Access
Foto från Club Wyndham Access

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.myclubwyndham.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Wyndham Access? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club Wyndham Access ger ägare flexibiliteten att göra en reservation på en mängd olika tidsdelning resortplatser inom Club Wyndham Access för att tillgodose deras semesterbehov. Ägare av Club Wyndham Access kommer att få ett ägarcertifikat för antalet köpta Club Wyndham Access-poäng, istället för en handling till en enskild resort.

Bokningar kan göras på vilken resort som helst (som alla är dina "hem"-resorter) som är en del av Club Wyndham Access under förhandsbokningsprioritet, 13 till 10 månader före incheckning.

En blandad underhållsavgift fastställs och baseras på mängden lager från varje resort som är en del av Club Wyndham Access. Denna inventering har en viss underhållsavgift kopplad till sig. De olika underhållsavgifterna och andra utgifter som är förknippade med Club Wyndham Access-inventering kombineras, eller blandas, och fördelas sedan baserat på antalet poäng som ägs av varje Club Wyndham Access-ägare.

Köper Club Wyndham Access timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Wyndham Access innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Wyndham Access varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Wyndham Access

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Wyndham Access-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Wyndham Access.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club Wyndham Access kan vara säkra i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.