Foto av Club Wyndham Access
Foto av Club Wyndham Access
Foto av Club Wyndham Access
Foto av Club Wyndham Access
Foto av Club Wyndham Access
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.myclubwyndham.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Wyndham Access? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club Wyndham Access ger ägare flexibilitet att göra en reservation på en mängd olika tidsdelning resort platser inom Club Wyndham Access för att möta deras semester behov. Club Wyndham Access-ägare kommer att få ett ägarintyg för antalet Club Wyndham Access-poäng som köpts, i stället för en handling till en enskild utväg.

Bokningar kan göras på alla orter (alla är dina "hem" resorts) som ingår i Club Wyndham Access under Advance Reservation Priority-fönstret, 13 till 10 månader före incheckningen.

En blandad underhållsavgift bestäms och baseras på mängden inventarier från varje utvägslokal som ingår i Club Wyndham Access. Denna inventering har en viss underhållsavgift förknippad med den. De olika underhållsavgifterna och andra utgifter som hör samman med Club Wyndham Access-förteckningen kombineras eller blandas och fördelas sedan utifrån antalet poäng som ägs av varje Club Wyndham Access-ägare.

Köpa Club Wyndham Access timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Wyndham Access innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Wyndham Access varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Club Wyndham Access

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Wyndham Access-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler samt online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club Wyndham Access.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club Wyndham Access kan vara säkert med tanke på att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.