Foto av Club Tropical Vacation Club
Foto av Club Tropical Vacation Club
Foto av Club Tropical Vacation Club
Foto av Club Tropical Vacation Club
Foto av Club Tropical Vacation Club

Adress: Huvudkontor: 123 / 24-26 Cherngtalay, Thalang, Phuket 83120 Thailand,
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.clubtropicallifestyle.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Club Tropical Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Club Tropical Vacation Club är en poängbaserad tidsdelning Äganderätt med en skillnad: Anläggningsgruppen är baserad i Thailand, vilket innebär att varje semester kan vara bland de svängande palmerna och de vita sandstränderna i Asien! Oavsett om du väljer att åka till Koh Samui, Kata eller Bantao, är du säker på att spendera dina dagar med tårna i vit sand och en uppfriskande drink i handen. Alternativen är oändliga: från Singha till färsk kokosnöt, hålla hydratiserade är ett nöje och aldrig en chore.

Rese och fritid Timeshare-mäklare älskar det poängbaserade timeshare-alternativet eftersom det är lätt att betala din vecka för poäng som kan användas i en annan upplevelse. Vi älskar alla lite förändring då och då, så det är vettigt att du föredrar den flexibilitet som Club Tropical Vacation Club erbjuder. Om du väljer att gå till ett vinterparadis för en sportplats istället för att återvända till Thailand, bara kontanter i dina poäng och välj från det stora utbudet av alternativ. För det ultimata i lyx och flexibilitet, älskar vi det val som detta ägande erbjuder. Medlemskap är säker på att vara tillfredsställande för kommande år.

Buy Club Tropical Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Tropical Vacation Club innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Tropical Vacation Club varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Tropical Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Tropical Vacation Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Club Tropical Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Club Tropical Vacation Club kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.