Foto av Club Tarahal
Foto av Club Tarahal
Foto av Club Tarahal
Foto av Club Tarahal
Foto av Club Tarahal

Adress: Club Tarahal (# 2063), Calle Acevino 49, Urbanización la Paz, Puerto de la Cruz, Teneriffa, Kanarieöarna 38400
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.nexusleisure.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Club Tarahal


Teneriffa är ett utmärkt läge för sol, sand och surf, men det finns mycket mer att göra också. Besökare till Puerto de la Cruz kommer att svepas av skönheten i området. Stränder längs kusten och vulkaner sitter vid horisonten, landskapet är en uppfriskande förändring från våra egna gröna marker.

Club Tarahal har tur att ha en pool för att ta ett dopp i slutet av en dammig dag att utforska. Det finns gott om att se i lokalområdet, inklusive det arkeologiska museet Puerto de la Cruz, Loro Parque och den botaniska trädgården. Med en tidsdelning i denna utväg kommer du aldrig att sitta fast för något roligt att spendera din tid på.

Alla lägenheter är ett- eller tvåbäddsrum och har utsikt över havet eller bergen från balkongen eller terrassen. Köken är fullt utrustade, vilket innebär att du är fri att hylla din kreativa sida om du inte vill ha en annan middag ute, men med läcker spansk biljett precis utanför dörren skulle du bli förlåtad att äta ute för varje måltid. Rese och fritid timeshare mäklare älskar Club Tarahal för sin situation precis vid kusten och för dess närhet till roliga aktiviteter som passar alla åldrar.

Club Tarahal faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Medicinsk utrustning, Restaurang, Simbassäng,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Casino (närliggande), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Livsmedelsbutik (Närliggande), Frisör (Närliggande), Ridning (6.0 miles) , Snackbar (i närheten), Squash (i närheten), Tennis (Närliggande)
Flygplats
Reina Sofia - (62 miles - 99 km)
Checka in ut
Fredag, lördag, tisdag

Buying Club Tarahal timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Tarahal innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Tarahal varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Tarahal

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Tarahal-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club Tarahal.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club Tarahal kan vara säkert med tanke på att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.