Foto av Club Sunset
Foto av Club Sunset
Foto av Club Sunset
Foto av Club Sunset
Foto av Club Sunset

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.sunsetworldresorts.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Sunset? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare medlemskap i Club Sunset erbjuder variation, flexibilitet och kvalitet som endast ett hotellföretag av högsta kvalitet kan erbjuda, samtidigt som det erbjuder en värld av innovativa semesterupplevelser, bara Club Sunset-medlemmar har tillgång till. Klubben har fyra orter i Mexikanska Karibien: Hacienda Tres Rios och Sunset Fishermen som ligger i Riviera Maya och Sunset Royal och Sunset Marina i Cancun. Sunset World Resorts har en serie underföretag som är tillgängliga för att möta medlemmarnas krav. Det finns en fullservicehamn för båtägare och en biluthyrningsbyrå.

Köpa Club Sunset timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Sunset innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska bli helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Sunset, varför inte försöka hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att du har hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Club Sunset

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Sunset-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Sunset.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda Club Sunset kan vara säkert med vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.