Foto från Club Salina Wharf
Foto från Club Salina Wharf
Foto från Club Salina Wharf
Foto från Club Salina Wharf
Foto från Club Salina Wharf

Adress: Club Salina Wharf, Triq Il-Majjiera, Majjiera, Qawra SPB 1841, Malta
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: http://www.clubsalinahotelmalta.com/

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Salina Wharf? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


För en överlägsen semester, överväg tidsdelning på Club Salina Wharf i Qawra, Malta. Oavsett om du letar efter en fridfull tillflyktsort i solen eller massor av nöje och utforskande, kan denna resort uppfylla och överträffa alla förväntningar. Anläggningen ligger bara två minuters promenad från Medelhavets oavgrundade blå och tillhörande vattensportfaciliteter inklusive en dykskola. Qawra är ett livligt och pulserande område med en elegant strandpromenad, och närliggande Bugibba är ännu livligare - Bugibba Square är ett fantastiskt ställe att åka till på kvällarna för livemusik och gatuunderhållning - med massor av restauranger, barer, ett biokomplex, shopping och barnaktiviteter.

Att ta sig runt är enkelt och billigt med hjälp av de lokala luftkonditionerade bussarna, och ön har en mängd historia och arv att utforska. Det finns inomhus- och utomhuspooler med underhållning vid baren, vackra trädgårdar, lekplats, bastu och jacuzzi samt en livsmedelsbutik. Din rymliga, luftkonditionerade lägenhet kommer med största sannolikhet att ha en balkong med utsikt över trädgården, så att du kan äta utomhus med en fantastisk utsikt. För att koppla av tidsdelning med möjlighet till mycket att se och göra, Rese och fritid rekommenderar att man överväger Club Salina Wharf.

Club Salina Wharf Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Matta (En Enhet), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnpool, Spelrum, Tvättservice, Lekplats, Bastu, Snackbar, Pool (inomhus/utomhus), Telefon,
Närliggande faciliteter
Strand (i närheten), båtliv (i närheten), kasino (i närheten), fiske (i närheten), golf (7.0 km), mataffär (i närheten), frisör (i närheten), medicinska faciliteter (i närheten), dykning (i närheten), shoppingområde (i närheten), vindsurfing (i närheten),
Flygplats
Malta International - (13 miles - 20 km)
Checka in ut
(Veckor) Torsdag, Fredag, Lördag, Tisdag

Köper Club Salina Wharf timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Salina Wharf innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Salina Wharf varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Salina Wharf

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Salina Wharf-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Salina Wharf.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club Salina Wharf kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.