Foto av Club Riza
Foto av Club Riza
Foto av Club Riza
Foto av Club Riza
Foto av Club Riza

Adress: Qawra Bay, Qawra, SPB 08, MALTA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Riza? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Riza ligger nära det glittrande, blå Medelhavet. Faciliteterna inkluderar inomhuspool, bubbelpool, utomhusjacuzzi, bar och spelrum, tvättmöjligheter, läsrum och 24-timmarsreception. Den stora utomhuspoolen och barnpoolen är omgivna av områden för solbad. De tidsdelning enheter och allmänna utrymmen är luftkonditionerade och centralt uppvärmda.

Utvecklaren har resorter i Portugal, Lanzarote och Turkiet och kan också bytas ut med dessa.

Club Riza faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis / Minikök / Full), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barn s Pool, Tvättservice, Hiss, Restaurang, Snackbar, Pool (Inomhus / utomhus),
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (i närheten), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (7.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Ridning (Närliggande), Medicinsk utrustning Lekplats (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande)
Flygplats
Malta International - (13 miles - 20 km)
Checka in ut
Torsdag, fredag, lördag, tisdag

Köper Club Riza timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Riza innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Riza varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Riza

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Riza-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club Riza.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club Riza kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.