Foto av Raintree's Club Regina Los Cabos
Foto av Raintree's Club Regina Los Cabos
Foto av Raintree's Club Regina Los Cabos
Foto av Raintree's Club Regina Los Cabos
Foto av Raintree's Club Regina Los Cabos

Adress: Carretera Transpeninsular Kilometro 22.5, San Jose del Cabo, Baja California Sur 23400, Mexiko, USA
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.raintreevacationclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Raintree's Club Regina Los Cabos? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Regina Los Cabos ligger ovanför strandlinjen där Cortezhavet möter Stilla havet. Varje enhet vetter mot havet och du kan njuta av färgglada solnedgångar och soluppgångar från din terrass. Från november till mars är det ovanligt att inte se valar som spelar framför orten. Anläggningen är ett mekka för dem som söker det bästa under Baja-solen - från mästerskaps golfbanor till några av världens bästa sportfiske. Los Cabos inkluderar städerna San Jose del Cabo och Cabo San Lucas. I mitten av San Jose del Cabo hittar du konstcenter som erbjuder verk av både kända och framstående mexikanska målare, skulptörer och smyckeskonstruktörer. Cabo San Lucas erbjuder ett brett utbud av internationella och lokala kulinariska upplevelser samt ett otroligt nattliv. Här börjar bra minnen.

Los Cabos är en av de mest besökta turistmålen i Mexiko och årligen värd den största marlin-fiske turneringen i världen. "Los Cabos Corridor", som området mellan Cabo San Lucas och San Jose del Cabo är känt, är särskilt känt för sina höga havsbågar och rikliga marina liv.

Raintree's Club Regina Los Cabos Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), diskmaskin (alla enheter), kök (alla enheter, minikök), mikrovågsugn (alla enheter), telefon (alla enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnens pool, Konferensmöjligheter, Motionutrustning, Fiske, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Hiss, Medicinsk utrustning, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Swimmingpool, Tennis (Utrustning finns), Bubbelpool /
Närliggande faciliteter
Golf (1.0 miles),
Flygplats
San Jose del Cabo International - (14 miles - 22 km)
Checka in ut
(Veckor) lördag

Köper Raintree's Club Regina Los Cabos timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Raintree's Club Regina Los Cabos innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Raintree's Club Regina Los Cabos, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyra kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Raintree's Club Regina Los Cabos

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Raintree's Club Regina Los Cabos fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-TV på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Raintree's Club Regina Los Cabos.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Raintree's Club Regina Los Cabos kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.