Foto av Club Pyla Beach Resort
Foto av Club Pyla Beach Resort
Foto av Club Pyla Beach Resort
Foto av Club Pyla Beach Resort
Foto av Club Pyla Beach Resort

Adress: Club Pyla Beach Resort, c / o Tsialis Hotel Apartments, Dhekelia Road, Larnaca 6307, Cypern
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.clubpyla.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Pyla Beach Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Pyla Beach Resort i Larnaka City, Cypern erbjuder resenärer en generös strandläge som framhäver fördelarna med det ojämförliga strandlivet. Den livliga kustpromenaden är den perfekta platsen att sitta vid viken för ditt morgonkaffe eller kvällsdrinkar, baka i solen däremellan och gå längs den charmiga kusten vid solnedgången.

Inuti orten finner du nöje i den unika låghusarkitekturen omgiven av trädgårdar. Sink djupt i avkoppling på Health Club med ett fitnesscenter, jacuzzi och Ayurvedic-behandlingsrum. Få gott om både sol och skugga i poolen med lusthus, solterrass och poolbar. För din matbehov, låt restaurangen och baren tillfredsställa dem alla.

Slutligen Rese och fritid timeshare mäklare kan inte tänka på ett bättre sätt att avsluta din dag än en välförtjänt vila i någon av de fyrtiofyra fullt möblerade tidsdelning lägenheter på Club Pyla Beach Resort. Alla enheter är inredda i traditionell cypriotisk stil och har ett vardagsrum med matplats, komplett kök, färg-TV och eget badrum med dusch. Uppgraderade boende leder vidare till en privat balkong med utsikt över turkos Medelhavet eller den närliggande sluttningen för att slutföra din underbara semester.

Club Pyla Beach Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Barnomsorg, Träningsutrustning, Gym, Restaurang, Bastu, Simbassäng, Telefon, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Fiske (Närliggande), Livsmedelsaffär (Närliggande), Tvättstuga (I närheten), Live underhållning (Närliggande), Medicinsk utrustning (6.0 miles), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing ,
Flygplats
Larnaca - (9 miles - 14 km)
Checka in ut
Fredag ​​lördag

Köpklubb Pyla Beach Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Pyla Beach Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Pyla Beach Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Pyla Beach Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Pyla Beach Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club Pyla Beach Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Club Pyla Beach Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.