Foto av Holiday Club Puerto Calma
Foto av Holiday Club Puerto Calma
Foto av Holiday Club Puerto Calma
Foto av Holiday Club Puerto Calma
Foto av Holiday Club Puerto Calma

Adress: Av. Holiday Club Puerto Calma, Joaquín Blanco Torrent, 2, 35130 Mogan, Las Palmas, Gran Canaria, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.holidayclubresorts.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på Holiday Club Puerto Calma


Holiday Club Puerto Calma kan hittas bara en kort promenad från den gyllene stranden i Puerto Rico de Gran Canaria hittades på Gran Canaria s Sydvästkusten på Kanarieöarna. Byggd som semesterort Puerto Rico erbjuder ett utbud av affärer och restauranger i sina kommersiella centra vilket gör det till ett utmärkt ställe att shoppa på medan du är på semester.

Lägenheterna på Holiday Club Puerto Calma har en varm och mysig känsla med moderna detaljer som öppnar upp till stora balkonger och fantastisk utsikt över hamnen. Rese och fritid tro tidsdelning Ägare med en liten familj borde vara nöjda med lägenheter på denna utväg. Lägenheterna kommer i ett urval av en och två sovrum med fullt utrustade kök, satellit-TV, internet och luftkonditionering. Alla köksdelarna har mikrovågsugn, diskmaskin och keramiska hällar som gör det enkelt för gästerna att äta. Gästerna hittar också tvättmaskin och torktumlare i det gemensamma området.

De som vill köpa tidsdelning På denna resort borde vara nöjda med anläggningarna som inkluderar en pool med vattenstrålar, barnpool, barer, restaurang, gym, bastu, massageterapi och en lekplats. Fläktar av lounging vid poolen är snälla att veta att en av staplarna finns på det rymliga däcket runt poolen. Anläggningen har också exotiska trädgårdar och noga utvalda områden runt orten, vilket gör det lättare att koppla av och koppla av.

Säsong information Vecka nummer (er)
Red 1-52 hela året

Holiday Club Puerto Calma Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Delvis), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Barnpool, Övningsutrustning, Tvättservice, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snacksbar, Swimmingpool, Bubbelbadkar,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Casino (10.0 miles), Fiske (Närliggande), Golf (1.0 miles), Livsmedelsaffär (i närheten), Frisör (Närliggande), Medicinsk utrustning i närheten, Shoppingområde Spa (närliggande), Tennis (i närheten), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande)
Flygplats
Las Palmas - (31 miles - 49 km)
Checka in ut
(Veckor) Lördag, Måndag, Onsdag

Köpa Holiday Club Puerto Calma timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Holiday Club Puerto Calma innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Holiday Club Puerto Calma varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Holiday Club Puerto Calma

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Holiday Club Puerto Calma fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Holiday Club Puerto Calma.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Holiday Club Puerto Calma kan du vara säker på att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.