Foto av Club Olympus på Garden City
Foto av Club Olympus på Garden City
Foto av Club Olympus på Garden City
Foto av Club Olympus på Garden City
Foto av Club Olympus på Garden City

Adress: Garden City, Playa de las Americas, Adeje, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.olympusworld.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Club Olympus på Garden City? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


För dem som letar efter en lugn familjesemester med gott om tid att koppla av, kanske Club Olympus på Garden City inte är för dig. Playa de las Americas är välkänt som Tenerifes festcenter, där ljusa unga saker flåsar för att dansa och umgås med andra likemindade människor. Veronicas Strip är packad varje natt med folk i hög sprit, uppehåller sig förbi soluppgången innan de går till den vita sandstranden för att sova av hängare under dagen.

Någon med uthållighet är till för en behandling, men som utväg är väl beläget för snabb tillgång till Teneriffa segling, vindsurfing och golfbanor. För att uppdatera före kvällens festligheter är ett besök i en av anläggningens två pooler i ordning, varav en innehåller en poolbar. Utsikten från tidsdelning lägenheterna är fantastiska, så du tittar alltid på något vackert medan du dricker kaffe på din balkong på morgonen.

Club Olympus på Garden City är ett underbart val om du är ung i ålder eller ung i hjärtat, med gott om möjligheter att umgås och delta i aktiviteter i lokalområdet. Rese och fritid timeshare mäklare älskar det för sin roliga atmosfär och festmängder, och vi är säkra på att du också kommer.

Club Olympus på Garden City

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Motionutrustning, Livsmedelsbutik, Tvättservice, Live underhållning, Restaurang, Bastu, Snackbar, Simbassäng, Telefon,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Kasino (i närheten), Fiske (Närliggande), Spelrum (i närheten), Golf (1.0 miles), Hälsoklubb i närheten, Ridning (4.0 miles) , Dykning (Närliggande), Tennis (Närliggande), Vattenskidåkning (Närliggande), Vindsurfing (Närliggande)
Flygplats
Reina Sofia - (11 miles - 17 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, måndag, tisdag

Köpa Club Olympus på Garden City timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Olympus i Garden City innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Olympus i Garden City varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Olympus på Garden City

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Olympus på Garden City. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club Olympus på Garden City.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Club Olympus på Garden City kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förtroendekonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.