Foto på Club Maritimo Ronda III
Foto på Club Maritimo Ronda III
Foto på Club Maritimo Ronda III
Foto på Club Maritimo Ronda III
Foto på Club Maritimo Ronda III

Adress: Paseo Maritimo, Los Boliches, 29640 Fuengirola, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Maritimo Ronda III? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Ta ett steg utanför Club Maritimo Ronda III i Fuengirola, Spanien och dina fötter kommer att njuta av sandstranden, dina öron serenaderade av vågornas mjuka skvalp. På tio meter bort är stranden inte ens ett hopp, hoppa över och ett hopp från den främre porten, med solstolar, parasoller och oändliga vattensportaktiviteter som tar dig snabbt in i paradiset. Dess utmärkta läge lämnar dig också bara gångavstånd från charmiga barer, restauranger och butiker i området, såväl som den livliga hamnen i Fuengirola. Det är effektivt med kollektivtrafik om du bestämmer dig för att besöka närliggande städer och byar.

Emellertid Rese och fritid timeshare-mäklare tror att det kan ta ett tag innan du bestämmer dig för att ge dig ut. Alla lägenheter med ett sovrum på Club Maritimo Ronda III hypnotiserar med en möblerad terrass som vetter mot underbar havsutsikt. Uppgraderad tidsdelning Lägenheterna förtrollas ytterligare med panoramautsikt över den mäktiga Costa del Sol-kusten som sträcker sig imponerande sju kilometer. Boendet sover bekvämt för fyra och är utrustade med vardagsrum och matplats, fullt utrustat kök och eget badrum. Andra faciliteter som garanterar din mest trevliga vistelse inkluderar en privat pool, trädgård, betald Wi-Fi-tjänst och gratis parkering.

Club Maritimo Ronda III faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Full),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Strand, Barnpool, Fiske, Spelrum, Livsmedelsbutik, Tvättservice, Snackbar, Pool, Tennis, Vindsurfing,
Närliggande faciliteter
Båtliv (i närheten), kasino (6.0 km), träningsutrustning (i närheten), golf (6.0 km), hälsoklubb (i närheten), liveunderhållning (i närheten), medicinska faciliteter (i närheten), restaurang (i närheten), bastu (i närheten), telefon (i närheten),
Flygplats
Malaga - (15 miles - 24 km)
Checka in ut
lördag

Köper Club Maritimo Ronda III timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Maritimo Ronda III innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Maritimo Ronda III varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Maritimo Ronda III

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Maritimo Ronda III-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Maritimo Ronda III.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club Maritimo Ronda III kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.