Foto av Club La Costa Points (Alternativ)
Foto av Club La Costa Points (Alternativ)
Foto av Club La Costa Points (Alternativ)
Foto av Club La Costa Points (Alternativ)
Foto av Club La Costa Points (Alternativ)

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club La Costa Points (tillval)? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Att köpa Club La Costa-poäng (tillval) är en enkel process för människor som är förvirrade tidsdelning. Men det bästa med timeshare-poängsystemet är att du kan få ut det bästa av ditt ägande. När du har köpt dina Club La Costa-poäng (tillval), kommer du att kunna ta semester på förstklassiga hotell och resorter eller till och med tillbringa veckor på olika orter under längre perioder.

Club La Costa-destinationer är inte begränsade timeshare-resorter på landområden. Du kan också tillbringa en semestersemester på en yacht och resa genom hemliga vikar, besöka korallrev och resa till platser som du alltid drömmer om. Du kan köpa exklusiva timeshare-poäng och tillbringa en unik semesterupplevelse på någon av Club La Costas. Resorter i Spanien, Storbritannien och Teneriffa har över 1,500 XNUMX boendeenheter, lägenheter, stugor och hotellrum som kan definiera en unik semesterupplevelse.

Privata köp av Club La Costa Points (Optioner) ger dig möjligheten att köpa ett tidsdelat ägande till ett mycket reducerat pris. Detta innebär att din vistelse i någon av Club La Costas inte bara kommer att vara trevlig, utan också hjälpa dig att få besparingar. Club La Costa anser att tillhandahållandet av högsta möjliga tidsdelat ägande till olika destinationer över hela världen är standarden för högkvalitativ kundservice.

Att köpa och sälja Club La Costa-poäng (tillval) är extremt enkelt. Det betyder att du enkelt kan köpa äganderätt och spendera veckor på exklusiva semesterdestinationer runt om i världen utan att stressa upp din ekonomi.

Köpa Club La Costa Points (Optioner) timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club La Costa-poäng (tillval) innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Points (Options) varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Points (tillval)

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Points (Options) fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Points (Options).

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club La Costa Points (Options) kan vara säkra i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.