Foto av Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey
Foto av Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey

Adress: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29649 Mijas-Costa, Malaga, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clublacosta.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Fraktionellt ägande är en icke-traditionell typ av tidsdelning äganderätt. Istället för att äga en eller två veckor på din hemort, äger du en bit av själva fastigheten. Varje ägande går till en specifik lägenhet på en särskild resort och tilldelas en andel av ägandet, som du får när du har sålt det. Din fördelning av bråkpoäng ger dig större flexibilitet, vilket innebär mycket mer kontroll över din semester varje år. Du kommer inte längre att vara bunden till samma semester år in, år ut. I slutet av din hyresrätt säljs fastigheten och du får en andel av vinsten! Med Club La Costa, tilldelas du ett antal fraktionerade punkter som du kan använda på ett antal olika orter i sin portfölj.

Det finns ingen anledning att använda en utbytesföretag tycka om Intervall International, RCI or 7Across eftersom ditt CLC Fractional Ownership tillåter dig att använda en mängd olika orter inom den omfattande CLC -portföljen. Travel & Leisure Group's Bråkigt ägande förhandlare kommer att kunna förklara för dig i detalj hur det fungerar, hur flexibel det är och alla fördelar med detta väletablerade tidsdelningsformat.

Slå upp! På en kulle med utsikt över Spaniens Costa del Sol är där du kommer att hitta Club La Costa bråk ägarskap Castillo Del Rey. Denna majestätiska egendom erbjuder panoramautsikt över havet från din terrass eller balkong. Elegant designad i traditionell andalusisk stil välkomnar kaklatak och välvda uteplatser dig till detta omgivande paradis.

Buy Club La Costa Bråkig Ägarskap Castillo Del Rey timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Bråkig ägarskap Castillo Del Rey

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey-egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey.

Någon som tittar på Sälja timeshare Användning av Club La Costa Fraktionell äganderätt Castillo Del Rey kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.