Foto av Club Heritage International Fractional Gold
Foto av Club Heritage International Fractional Gold
Foto av Club Heritage International Fractional Gold
Foto av Club Heritage International Fractional Gold
Foto av Club Heritage International Fractional Gold

Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Heritage International Fractional Gold? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Med trettio års erfarenhet av konstruktion och förvaltning av semesterorter och semesterboenden erbjuder Heritage Resorts & Hotels en unik portfölj med bra semester och fritid. Ge det bästa valet av semestrar för hela familjen hela året.

För närvarande har Heritage egna fem orter för spanska semester på Costa del Sol, södra Spanien. Erfarenhetens framgång och rykte har också ökat i Storbritannien. De har två fina hotell; En Lincoln Hotel och ett Lake District Hotel, båda erkända som främsta destinationer för semester, affärskonferenser och överdådiga bröllop.

Affiliates resorts över hela världen ger ägare ett munvattenalternativ av ytterligare exotiska fritidshus i Österrike, Indien, Indonesien, Thailand, Kina och Hongkong.

Club Heritage International är en exklusiv ägarklubb, medlemmarna njuter av underbara semestermöjligheter plus många andra privilegier: rabatterade biluthyrning; Rabatter på hotellresurser Speciella golf green fees; Bonus veckor helgdagar; En exklusiv, inkomstgenerering, ambassadörsklubb och vanliga nyhetsbrev och uppdateringar.

Heritage affiliate resorts är speciellt utvalda för att erbjuda Club Heritage International medlemmar en spännande extra dimension av ytterligare semesteralternativ på hela världen. Varje destination och utväg har valts ut för att passa våra medlemmar och våra medlemmar perfekt.

Köper Club Heritage International Fractional Gold timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Heritage International Fractional Gold innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Heritage International Fractional Gold, varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Säljer och säljer på Club Heritage International Fractional Gold

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Heritage International Fractional Gold-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Heritage International Fractional Gold.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club Heritage International Fractional Gold kan vara säkert med vetskapen om att de är i säkra händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.