Foto från Club Exploria
Foto från Club Exploria
Foto från Club Exploria
Foto från Club Exploria
Foto från Club Exploria

Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.clubexploria.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Exploria? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


timeshare ägande på Club Exploria ger dig mer flexibilitet i ditt medlemskap. Medlemmar förses med Exploria Points (även kända som EXPOs), som fungerar på samma sätt som andra typer av poängbaserade ägande.

Ägarna använder sina poäng för att boka resorten, läge, tid på året, enhetsstorlek, vistelsens längd och ankomst-/avresedagar. Dessa har alla olika poängvärden som kommer att påverka hur många poäng du använder varje år.

Ägare har också möjlighet att boka, bank och hyra sina EXPOs som hjälper till att förlänga en reservation. Semester kan justeras när du reser eftersom det inte tillkommer några transaktionsavgifter.

Det finns fyra medlemsnivåer: brons, silver, guld eller platina (beroende på ditt antal poäng). Ju högre ägarnivå du har, desto fler tjänster och förmåner är tillgängliga.

 • Brons: 360 EXPOs eller mindre
 • Silver: 361-720 EXPOs
 • Guld: 721-1,080 XNUMX EXPOs
 • Platina: 1,081 XNUMX+ EXPOs
 • Club Exploria-medlemmar har också tillgång till Club Exploria Marketplace. Detta erbjuder exklusiva priser på olika orter runt om i världen. Det finns också andra reseerbjudanden och tjänster som hyrbilar, flyg, nöjesparkbiljetter, attraktionsbiljetter, aktiviteter, utflykter, shopping, kryssningar och mer.

  Köper Club Exploria timeshare

  När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

  Hyr Club Exploria innan du köper

  Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Exploria varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

  Försäljning och återförsäljning på Club Exploria

  Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Exploria-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Exploria.

  Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club Exploria kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

  För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.