Foto av Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Foto av Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Foto av Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Foto av Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Foto av Club Elite Vacation på La Fenice Resort

Adress: Localita Osseddu, Golfo di Olbia, Olbia, Sardinien (OT) 07026, Italien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.lafeniceresort.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Elite Vacation at La Fenice Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Elite Vacation på La Fenice Resort är en ny typ av byggnad i bostadskomplexet i Olbia 2 i orten Osseddu. Beläget i panoramautsikt vid Olbia viken och nära sandstranden i Pittulongu.

Denna tidsdelning består av lägenheter med stora verandor, bostaden La Fenice passar diskret i den naturliga miljön och det gröna i Medelhavet.

Mot en avgift: pendeltrafik till calan bananstranden (både utrustad och gratis); möjlighet att organisera individuella och gruppöverföringar (max 8 personer) för varje destination, kontakta receptionen för priser; i alla lägenheter finns luftkonditionering för 5 Euro per dag.

Ett stort program med utflykter och miniturer erbjuds för att lära känna norra Sardinien på bästa möjliga sätt.

I byn finns också en stor bar, amfiteatern, en pool utrustad för vuxna, tennisbanor, fotboll, volleyboll. Ett ungt och dynamiskt animationsteam kommer att organisera under dagen individuella och kollektiva tennis, simning, turneringar, spel och för kvällen olika underhållningar, musik och disco-kvällar.

Byens animations specialiserade personal tar hand om dina barn under din vistelse.

Anläggningen har 52 rum som alla är möblerade, välkomnande och fint inredda i detalj.

Lägenheterna har 4-6 bäddar bestående av:

 • en extern veranda / uteplats
 • utrustat kök
 • privat badrum
 • hårtork
 • telefon
 • tv
 • linne och linne byte
 • rengöring
 • Det finns specialavtal för halvpension och helpension i restaurangen för byn.

  Köper Club Elite-semester på La Fenice Resort timeshare

  När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

  Hyr Club Elite Vacation på La Fenice Resort innan du köper

  Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjda med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Elite Vacation på La Fenice Resort, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter hyran kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en till tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

  Försäljning och återförsäljning på Club Elite Vacation på La Fenice Resort

  Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Elite Vacation på La Fenice Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Elite Vacation på La Fenice Resort.

  Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club Elite Vacation på La Fenice Resort kan vara säkert medveten om att de är i säkra händer med pengar som deponerats på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

  För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.