Foto från Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Foto från Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Foto från Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Foto från Club Elite Vacation på La Fenice Resort
Foto från Club Elite Vacation på La Fenice Resort

Adress: Localita Osseddu, Golfo di Olbia, Olbia, Sardinien (OT) 07026 , Italien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.lafeniceresort.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Elite Vacation på La Fenice Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Club Elite Semester på La Fenice Resort är en ny sorts byggnad i bostadskomplexet Olbia 2 i orten Osseddu. Beläget i ett panoramaläge vid Olbiabukten och nära sandstranden i Pittulongu.

Denna tidsdelning består av lägenheter med stora verandor, residenset La Fenice passar diskret i den naturliga miljön och gröna i Medelhavet.

Mot en avgift: transferservice till cala banana beach (både utrustad och gratis); möjlighet att organisera individuella och grupptransfers (max 8 personer) för alla destinationer, kontakta receptionen för priser; i alla lägenheter finns luftkonditionering för 5 euro per dag.

Ett omfattande program med utflykter och miniturer erbjuds för att lära känna norra Sardinien på bästa möjliga sätt.

Byns faciliteter inkluderar också en stor bar, amfiteatern, en pool utrustad för vuxna, tennisbanor, fotboll, volleyboll. Ett ungt och dynamiskt animationsteam kommer under dagen att organisera individuell och kollektiv tennis, simning, turneringar, spel och för kvällen olika underhållningar, musik och discokvällar.

Den specialiserade personalen på byanimationen kommer att ta hand om dina barn under din vistelse.

Komplexet har 52 rum alla möblerade, välkomnande och fint möblerade i detalj.

Lägenheterna har 4-6 bäddar bestående av:

 • en extern veranda / uteplats
 • utrustat kök
 • privat badrum
 • hårtork
 • telefon
 • tv
 • linne och byte av linne
 • rengöring
 • Det finns särskilda avtal för halvpension och helpension på byns restaurangstruktur.

  Köper Club Elite Vacation på La Fenice Resort timeshare

  När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

  Hyr Club Elite Vacation på La Fenice Resort innan du köper

  Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Elite Vacation på La Fenice Resort varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

  Försäljning och återförsäljning på Club Elite Vacation på La Fenice Resort

  Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Elite Vacation på La Fenice Resorts egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Club Elite Vacation på La Fenice Resort.

  Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Club Elite Vacation på La Fenice Resort kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar som sätts in på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

  För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.