Foto från Costa Sal
Foto från Costa Sal
Foto från Costa Sal
Foto från Costa Sal
Foto från Costa Sal

Adress: Costa Sal Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Calle Agonal 6, Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Spanien
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.costasal.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Club Costa Sal? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Beläget i den populära semesterorten Matagorda i Puerto Del Carmen, Lanzarote du hittar Club Costa Sal. Den här prisbelönta tidsdelning resort ligger bland 13 tunnland frodiga trädgårdar med ett brett utbud av lokaler, inklusive en stormarknad, tennisbana, lekplats och två poolområden med både vuxna och barnpooler. Rese och fritid tro på onsite bar och restaurang bemannad med engelska och irländska arbetare som erbjuder frukost, lunch och middag är en sann bonus.

Denna tidsdelning resort erbjuder en blandning av studio, ett sovrum och två sovrum. Det finns också en rad bungalows och villor som erbjuds. Alla boende erbjuder alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en utväg av denna kaliber, såsom satellit-TV, telefon, Wi-Fi, luftkonditionering och ett pentry med större egenskaper som erbjuder ett fullt utrustat kök.

Club Costa Sal ligger bara 10 minuter från Arrecife flygplats i ett lugnt område i Matagorda, bara 4 minuters promenad från lokala barer, restauranger, stormarknader och en vit sandstrand med promenadpromenad. Det finns också en busservice bara 50 meter bort med en timmeservice till Puerto de Carmen, Arrecife, Playa Honda och Costa Tequise.

Köper Costa Sal timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Costa Sal innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Costa Sal varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Costa Sal

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Costa Sal. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Costa Sal.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Costa Sal kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.