Foto av Club Coral View Resort
Foto av Club Coral View Resort
Foto av Club Coral View Resort
Foto av Club Coral View Resort
Foto av Club Coral View Resort

Adress: Tremitheris 2 & Orestiados 17, Peyia, Peyia, 8560, Cypern
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: clubcoral-view.com

Är du intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Club Coral View Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Club Coral View Resort är perfekt designad för att passa in i en naturlig amfiteater. Läget är idealiskt för att utforska omgivningarna som har något att erbjuda alla. Detta sträcker sig från havsgrottorna till den pittoreska fiskehamnen St George. Utmärkt för att simma sandstränder och vattensporter i Coral Bay ligger bara några minuters bilresa bort. Byns centrum i Peyia, en blomstrande by med ett fint urval av affärer, barer och restauranger, ligger bara 5 minuters gångavstånd. För dem som vill koppla av finns de anlagda trädgårdarna som sveper upp till poolen med solterrasser för att till fullo njuta av den blå himlen och den magnifika utsikten över havet.

Club Coral View Resort Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering, Matlagningsmöjligheter, TV
Resort faciliteter
Pool, Utomhuspool - Utomhus: Uppvärmd, Biluthyrning, Flerspråkig personal, Internetanslutning i allmänna utrymmen (avgifter kan tillkomma): Trådlöst internet
Närliggande faciliteter
(3.0 mi), Golf - # hål: 3.0, Vattenskidåkning (7.0 mi), Shopping, Bar / lounge (i närheten), Strand (18 mi), Strandtyp: Hav, Vindsurfing (3.0 mi) Salon (Närliggande), Nattklubb (Närliggande), Fitness Center (3.0 mi)
Flygplats
Paphos
Checka in ut
16:00

Köper Club Coral View Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Coral View Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Coral View Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Coral View Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Coral View Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club Coral View Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare använder Club Coral View Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.