Foto på BelleVue Aquarius-Aquamar
Foto på BelleVue Aquarius-Aquamar
Foto på BelleVue Aquarius-Aquamar
Foto på BelleVue Aquarius-Aquamar
Foto på BelleVue Aquarius-Aquamar

Adress: Calle Teide 6, Puerto del Carmen, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.hotetur.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på BelleVue Aquarius-Aquamar? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


BelleVue Aquarius-Aquamar ligger nära hamnen i Puerto del Carmens gamla stadsdel. Det är i ett idealiskt läge för att njuta av de många attraktionerna i denna livliga stad. Dess stora pool betjänas av en poolbar och restaurang och det finns en receptionslounge. I närheten hittar du ett litet köpcentrum. Lägenheterna är enkelt inredda och vissa har balkonger med utsikt över poolen mot havet. En bil skulle i hög grad öka din semesternjutning. Denna resort är inte lämplig för personer med gångsvårigheter.

BelleVue Aquarius-Aquamar faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Biluthyrning, Livsmedelsaffär, Tvättservice, Restaurang, Snacksbar, Swimmingpool,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (närliggande), Kasino (16.0 miles), Motionutrustning (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (16.0 miles), Frisör (närliggande), Gym i närheten, Medicinsk utrustning Bastu (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande), Squash (I närheten), Tennis (Närliggande), Vattenskidor (2.0 miles), Vindsurfing (2.0 miles)
Flygplats
Arrecife - (8 miles - 12 km)
Checka in ut
Torsdag, måndag

Köper BelleVue Aquarius-Aquamar timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr BelleVue Aquarius-Aquamar innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med BelleVue Aquarius-Aquamar varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på BelleVue Aquarius-Aquamar

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja BelleVue Aquarius-Aquamar fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med BelleVue Aquarius-Aquamar.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda BelleVue Aquarius-Aquamar kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.