Foto av Club Absolute
Foto av Club Absolute
Foto av Club Absolute
Foto av Club Absolute
Foto av Club Absolute

Adress: Club Absolute, Patong Beach, Kathu, 83150, Phuket, Thailand
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.clubabsolute.com

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Club Absolute


En del av Absolute Destination, Absolute Vacation Club, erbjuder medlemmar tillgång till sina prisbelönta orter i Costa del Sol eller Algarve i Portugal, Florida, USA, Sydafrika, Koh Samui eller Phuket, Thailand, eller ner under i Gold Coast eller Perth, Australien eller Queenstown i Nya Zeeland. När du väljer semesterägande genom Absolute Vacation Club får medlemmarna sinnesro att deras semesterbehov är omhändertagna som sina semesteravgifter betalade i förskott samtidigt som de får tillgång till Absoluta Resmål som växer semesteranläggning.

Absolute Vacation Club medlemskap ger medlemmar tillgång till en rad orter i eftertraktade platser genom både Absolute Destinations range of resorts i Thailand Hittade i Phuket, Pattaya och Koh Samui. Alternativt kan medlemmar utnyttja sitt utbytespartnerskap med Interval International som ger tillgång till 2,500-orter i över 75-länder.

Absolut destinationer ger bra kundservice, valuta för pengarna och en känsla av kvalitet i sina grundläggande övertygelser med det enkla målet att erbjuda sina kunder en fantastisk semesterupplevelse. Att ge medlemmens tillgång till absoluta destinationer noggrant utvalda portfölj av badorter och badorter Rese och fritid Tro Absolute Vacation Club försöker verkligen erbjuda sina kunder en lyxig semesterupplevelse med funktioner som privata poolvillaer, strandresenärer och boutique resorts de verkligen försöker erbjuda något att passa alla smaker gör för en riktigt underbar semesterupplevelse.

Absolut världskarta

Köpklubb Absolut timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club Absolute innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club Absolute varför försöker du inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club Absolute

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club Absolute-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Club Absolute.

Någon som tittar på Sälja timeshare Använda Club Absolute kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.