Foto på The Carrick på Cameron House på Loch Lomond
Foto på The Carrick på Cameron House på Loch Lomond
Foto på The Carrick på Cameron House på Loch Lomond
Foto på The Carrick på Cameron House på Loch Lomond
Foto på The Carrick på Cameron House på Loch Lomond

Adress: The Carrick, på Loch Lomond, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skottland
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.qhotels.co.uk/luxury-lodges/

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och uthyrning på The Carrick at Cameron House på Loch Lomond


Carrick at Cameron House på Loch Lomond ligger bara två miles norr om Cameron House Hotel på den fredliga västra stranden av Loch Lomond bara 25 miles söder om Glasgow, skottland. andelslägenheter som erbjuds på orten består av en blandning av två, tre och fyra sovrum fristående loger, alla möblerade och utrustade till en hög standard. Logerna erbjuder panoramautsikt över Loch Lomond och den omgivande sluttningen och erbjuder även ett golfkomplex från hela årstidens 27-hål. Spaet är en av de bästa om inte de bästa spa i Skottland och naturreservat har aktiviteter som leraduvskytte, ponnyridning, sjöklubbsturer, tennisklädda kanoturer, kraftvandring, bågskytte, fiske och många fler alternativ till välja från.

Golfkomplexet består av två kurser; The Carrick och The Wee Demon. Carrick består av 18-hål med utsikt över skotska höglandet och Lowland med Ben Lomond i norr och Loch Lomond i väster. Wee Demon har nio hål som involverar en blandning av sandfällor och vattenhinder för att testa dina färdigheter till fullo. På The Carrick hittar du The Highland Laddie som erbjuder skotska pajer, färska soppor och drycker för att bära dig genom din runda.

Anläggningen erbjuder en mängd restauranger, klubbhus och en bar inklusive Martin Wishart Michelin Starred restaurang som lämnar mycket att se och göra medan du besöker The Carrick på Cameron House. Oavsett om det är en avkopplande semester för dig och din familj, en romantisk resa eller bara en chans att dra nytta av golf på detta tidsdelning tillflykt.

Köper The Carrick på Cameron House på Loch Lomond timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Carrick på Cameron House på Loch Lomond innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med The Carrick på Cameron House på Loch Lomond, varför inte prova att hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Säljer och säljer vidare på The Carrick på Cameron House på Loch Lomond

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja andelar och andrahandsförsäljning. Vi har mångårig erfarenhet av att sälja The Carrick på Cameron House på Loch Lomond -fastigheten. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit -tv på toppkanaler plus onlineannonsering för att sälja timeshare med The Carrick på Cameron House på Loch Lomond.

Någon som tittar på Sälja timeshare Att använda The Carrick på Cameron House på Loch Lomond kan vara tryggt med vetskapen att de är i trygga händer med pengar insatta på ett förtroendekonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.