Foto av Carriage Hills Resort
Foto av Carriage Hills Resort
Foto av Carriage Hills Resort
Foto av Carriage Hills Resort
Foto av Carriage Hills Resort

Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.carriagehillsresort.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Carriage Hills Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Rese och fritid timeshare mäklare vet att ibland vill du åka på semester till fantastiska platser och fortsätta att prata engelska. För oss har Kanada allt: berg, stränder, vilda djur, stadsbrott och landsbygdsavbrott. Ontario erbjuder det bästa av landet: enorma, levande städer som lovar äventyr, kultur och historia, och obefolkade vildmarksområden med skarp skönhet, alla inslagna i en.

A tidsdelning på Carriage Hills Resort är ett utmärkt val för dem som vill uppleva allt ovan och mer. Dessa eftertraktade lägenheter är en utmärkt bas för att utforska detta område i Kanada och att ta en paus efter en lång dag. Den ovanliga poolen är halv inomhus och halv utomhus, och det finns också möjlighet att bada för de kalla natten under stjärnorna.

Ett besök på Carriage Hills Resort är ett utmärkt val för hela familjen, eftersom det kan vara tillgängligt, och det finns gott om aktiviteter i närheten, inklusive en skidlift för att få ut det mesta av det fantastiska landskapet. Aktiva typer kan mountainbike eller åka skidor, medan lugnare individer kommer att vara glada att ha en varm choklad och basking i den fantastiska utsikten.

Carriage Hills Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (alla enheter), matta (alla enheter), diskmaskin (vissa enheter), öppen spis - vissa enheter), handikappade enheter (vissa enheter), kök (vissa enheter, ingen / full), mikrovågsugn (alla enheter), Telefon (alla enheter), tvättmaskin / torktumlare (vissa enheter)
Resort faciliteter
Barnpool, Fitnessutrustning, Spelrum, Gym, Lekplats, Bastu, Squash, Pool (Inomhus / utomhus), Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Biluthyrning (12.0 miles), Strand (12.0 miles), Båtliv (12.0 miles), Casino (20.0 miles), Barnomsorg (3.0 miles), Konferensfaciliteter (närliggande), längdskidåkning (närliggande), utförsåkning ), Fiske (Närliggande), Golf (Närliggande), Livsmedelsaffär (3.0 miles), Frisör (12.0 miles), Ridning (8.0 miles), Sjön (12.0 miles), Live underhållning (3.0 miles), Medicinsk utrustning (12.0 miles ), Restaurang (Närliggande), Shoppingområde (12.0 miles), Skidskola (Närliggande), Snacksbar (I närheten), Spa (i närheten), Tennis (3.0 miles), Vattenskidor (12.0 miles), Vindsurfing (12.0 miles) ,
Flygplats
Toronto - (75 miles - 120 km)
Checka in ut
(Veckor) Fredag, lördag, söndag

Köper Carriage Hills Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Carriage Hills Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Carriage Hills Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Carriage Hills Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Carriage Hills Resort. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på bästa kanaler plus online-reklam i ansträngningar att sälja timeshare med Carriage Hills Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Carriage Hills Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.