Foto av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Foto av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Foto av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Foto av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina
Foto av Club La Costa Canaltime på Sawley Marina

Adress: CLC Canaltime på Sawley Marina, Sawley, Long Eaton, Nottingham, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.canaltime.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på CLC Canaltime i Sawley Marina? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


CLC Canaltime på Sawley Marina i Nottingham, England tjänar som en unik behandling till människor som har haft sin fyllning av sol, hav, sand och simning semester. Den här gången flyger du från det livliga röret och ställer ut på egen kryssning för att korsa Trent- och Mersey-kanalen och andra lokala vattenvägar, fridfullt överbryggande broar, lås, pubar och byar.

Flytta vid två till tre miles per timme, erfarenheten ombord på tidsdelning Smalbåtar av CLC Canaltime på Sawley Marina bevisar enthralling. Rese och fritid Timeshare mäklare hitta det en fantastisk möjlighet att njuta av underverk och det stora arvet i Storbritanniens största inre vattenvägar marina.

Båtarna är konstruerade för cruising och är särskilt byggda för semesteranvändning. Var och en är gjord av skickliga lokala hantverkare som använder moderna metoder och moderna material. Gästerna kan välja mellan smalbåtar med ett eller två sovrum för sitt boende, vilket kräver minst två och tre vuxna vuxna respektive kryssning. Gå in på detta äventyr och bli förvånad över vad som ligger längs det förtrollande vattnet: stugor, industriarv, landstäder, slott, museer och städer ... Det finns något nytt att utforska vid varje kanalhörna.

Club La Costa Canaltime på Sawley Marina Faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Båtliv, Fiske, Tvättservice, Restaurang, Snackbar,
Närliggande faciliteter
Medicinsk utrustning (2.0 miles), shoppingområde (i närheten)
Flygplats
East Midlands - (10 miles - 16 km)
Checka in ut
(Veckor) torsdag, söndag, måndag, tisdag, onsdag

Köpklubb La Costa Canaltime på Sawley Marina timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Club La Costa Canaltime på Sawley Marina innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Club La Costa Canaltime på Sawley Marina varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Club La Costa Canaltime på Sawley Marina

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Club La Costa Canaltime på Sawley Marina. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Club La Costa Canaltime på Sawley Marina.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Club La Costa Canaltime på Sawley Marina kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett förvaltningskonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.