Foto av Canal Boat Club vid Union Wharf
Foto av Canal Boat Club vid Union Wharf
Foto av Canal Boat Club vid Union Wharf
Foto av Canal Boat Club vid Union Wharf
Foto av Canal Boat Club vid Union Wharf

Adress: Kanalbassängen, Leicester Road, Market Harborough, Leicestershire, LE16 7UW, ENGLAND
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.canalboatclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Canal Boat Club på Union Wharf? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Om du gillar att ta livet i en långsammare takt, varva ner helt och koppla av från vardagens krav, är Canalboat Club på Union Wharf något för dig. Denna vackra småbåtshamn i en marknadsstad i Leicestershire erbjuder en välkommen flykt till det förflutna. Rese och fritid timeshare-mäklare älskar att det är möjligt att låtsas att man har rest tillbaka till innan bärbara datorer, smarta telefoner och surfplattor gjorde att arbeta dygnet runt till en nödvändighet. Att komma bort från allt är verkligen möjligt när du är på en av dessa älsklingar, eftersom du kan ta beslutet att bara kasta loss och flyta mot en annan destination!

A tidsdelning med Canalboat Club på Union Wharf kommer du att stå bra, för så snart du lämnar båten ser du fram emot din nästa vistelse. Market Harborough är den perfekta basen för att utforska den omgivande landsbygden, med mycket att se och göra och naturligtvis några utmärkta restauranger för när du föredrar att inte använda det fullt utrustade köket på båten - eller på språket av salta sjömän, "galley"! Canal Boat Club på Union Wharf erbjuder en avkopplande och välkomnande semester som du kommer att älska och vill återvända för att upprepa om och om igen.

Canal Boat Club vid Union Wharf faciliteter

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Båtliv, restaurang,
Närliggande faciliteter
Golf (2.0 miles), livsmedelsbutik (i närheten), medicinska faciliteter (i närheten), snackbar (i närheten), pool (2.0 miles),
Flygplats
Birmingham - (45 miles - 72 km)
Checka in ut
(Veckor) torsdag, fredag, måndag

Köper Canal Boat Club vid Union Wharf timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Canal Boat Club på Union Wharf innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Canal Boat Club på Union Wharf varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Canal Boat Club vid Union Wharf

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Canal Boat Club på Union Wharfs egendom. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Canal Boat Club vid Union Wharf.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Canal Boat Club på Union Wharf kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.