Foto av Canal Boat Club på Blackwater Meadow
Foto av Canal Boat Club på Blackwater Meadow
Foto av Canal Boat Club på Blackwater Meadow
Foto av Canal Boat Club på Blackwater Meadow
Foto av Canal Boat Club på Blackwater Meadow

Adress: Birch Road, Ellesmere, Shropshire, SY12 9DD, England
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.blackwatermeadowmarina.com

Intresserad av fastigheter till försäljning och uthyrning på Canal Boat Club på Blackwater Meadow? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0) 1787 881111.


Rese och fritid timeshare mäklare älskar det när vi hittar en ovanlig tidsdelning, och Canal Boat Club på Blackwater Meadow är precis det. Denna härliga smalbåt ligger förtöjd på ett fantastiskt läge i Shropshire, en del av England med otrolig naturlig skönhet. På gränsen mellan Wales och England är möjligheterna till dagsutflykter och kvällsmål rikliga, med mycket att se och göra varje dag. Utomhusaktiviteterna som erbjuds är också fantastiska med vandring och cykling lätt från platsen för båten.

En vistelse på smalbåten ger semesterfirare en chans att sakta ner rätt fart och ta allt som det kommer. Livet kan inte bli mer avkopplande än när du är på ett vackert, traditionellt hantverk som driver förbi åkrar och kullar och pubar på landet. Canal Boat Club på Blackwater Meadow har faciliteter för när du inte vill våga dig långt, eller för när du kommer tillbaka från en dag ute. Det finns restauranger bara några minuter från marinan, och om du tar båten längs kanalerna kommer du att kunna besöka en mängd traditionella marknadsstäder. Canalboat Club på Blackwater Meadow är som att gå tillbaka i tiden till en enklare, mer trög tillvaro.

Canal Boat Club vid Blackwater Meadow Facilities

Enhetsfaciliteter
Matta (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Båtliv, Fiske, Tvättservice, Telefon,
Närliggande faciliteter
Livsmedelsaffär (närliggande), Frisör (närliggande), Sjö (Närliggande), Medicinsk utrustning (i närheten), Lekplats (Närliggande), Restaurang i närheten, Shoppingområde (Närliggande), Snacksbar
Flygplats
Birmingham International - (53 miles - 85 km)
Checka in ut
(Veckor) Torsdag, Fredag, Lördag, Onsdag

Köper Canal Boat Club på Blackwater Meadow timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Canal Boat Club på Blackwater Meadow innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Canal Boat Club på Blackwater Meadow varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Canal Boat Club på Blackwater Meadow

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Canal Boat Club på Blackwater Meadow. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Canal Boat Club på Blackwater Meadow.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Canal Boat Club på Blackwater Meadow kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.