Foto av Callao Garden
Foto av Callao Garden
Foto av Callao Garden
Foto av Callao Garden
Foto av Callao Garden

Adress: Callao Salvaje, Adeje, Kanarieöarna, Spanien
Ring för mer information: 01787 881111

Klicka här för att se fler fastigheter till salu och hyra på Callao Garden


Teneriffa är känt som ett paradis för semesterfirare. Den största av Kanarieöarna domineras av den vilande vulkanen Mount Teide och flankeras av otroliga stränder, varav några är svarta. Dessa unika egenskaper är tack vare den ökenkedjans vulkaniska natur och ger en spännande förändring till den normala vita och gula sanden. Dess position väster om Afrika betyder att temperaturerna är mjuka året runt och det är ett populärt resmål för surfare som vill fly från Storbritanniens kyliga kust.

Rese och fritid timeshare mäklare älskar Callao Garden för sin utkylta atmosfär och tydligt spanska känsla. Utsikten är oöverträffad, med balkonger i varje av de enkelsängiga lägenheterna med utsikt över de fyra poolerna samt det lugna blå havet. Detta tidsdelning Det är utrustat med pentry, perfekt för lätta måltider, och hotellets restaurang serverar en läcker smak av Spanien.

Sportiga typer kan njuta av ett spel tennis eller squash innan du kopplar av på en av Tenerifes stränder. De som föredrar livet i en mildare takt kan önska att tillbringa en eftermiddag på Callao Gardens egen minigolfbana. Vi älskar att kunna tillbringa tid med familj och vänner i en avslappnad atmosfär och föreslå att du lämnar poängen hemma.

Callao Garden faciliteter

Enhetsfaciliteter
Kök (Alla Enheter, Delvis / Full), Mikrovågsugn (Vissa Enheter),
Resort faciliteter
Barn s Pool, Livsmedelsaffär, Live underhållning, Lekplats, Restaurang, Snackbar, Squash, Simbassäng, Telefon, Tennis,
Närliggande faciliteter
Strand (6.0 miles), Båtliv (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (4.0 miles), Gym (i närheten), Medicinsk utrustning i närheten, Dykning (Närliggande), Vindsurfing (9.0 miles)
Flygplats
Reina Sofia - (16 miles - 25 km)
Checka in ut
Fredag, lördag, söndag, måndag

Köper Callao Garden timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Callao Garden innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya semesterhus. Så innan du gör en långsiktig investering med Callao Garden varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Callao Garden

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-återförsäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja fastigheter i Callao Garden. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Callao Garden.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Callao Garden kan det vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.