Foto från Cabo Azul Resort and Spa
Foto från Cabo Azul Resort and Spa
Foto från Cabo Azul Resort and Spa
Foto från Cabo Azul Resort and Spa
Foto från Cabo Azul Resort and Spa

Adress: Paseo Malecon S/N, Lote 11, Fonatur, San Jose del Cabo, Baja California Sur 23400, Mexiko
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: caboazulresort.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Cabo Azul Resort and Spa? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Diamond Resort ligger på Baja-halvön på östkusten, i hjärtat av San Jose del Cabo med 12 hektar vid havet i en azurblå vik. Cabo Azul Resort erbjuder hisnande havsutsikt, privata terrasser, sofistikerad inredning och semesterpaket som passar både familjer och par. Anläggningen ligger bara 20 minuters bilresa från flygplatsen och 10 minuters promenad från Costa Azul, tidsdelning är lättillgängligt och den perfekta, lugna flykten från den livligare destinationen Cabo San Lucas.

Bo i en vackert inredd; svit eller en rymlig villa som erbjuds i ett, två och tre sovrum, var och en med handgjorda möbler och ett lyxigt badrum. Njut av hisnande utsikt över havet eller frodig grönska på resortens välskötta trädgårdar från din egen privata terrass.

Njut av San Jose del Cabos rika historia, intrikata arkitektur och vackra musik genom att delta i en veckovis "Art Walk" på berömda Plaza Mijares varje torsdag kl. 5-9. Simma, träna eller interagera med delfinerna - bara 3 minuters bilresa från resorten; eller promenera den vita sanden och det klarblå havet till häst. Oavsett om du letar efter ett äventyr med öppet hav, sportfiske, golf vid havet, sightseeing eller koppla av vid poolen, erbjuder Cabo Azul Resort den perfekta semestern för alla.

Köper Cabo Azul Resort and Spa timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Cabo Azul Resort and Spa innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Cabo Azul Resort and Spa varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Cabo Azul Resort and Spa

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Cabo Azul Resort and Spa-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Cabo Azul Resort and Spa.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Cabo Azul Resort and Spa kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.