Foto av Burchell's Bush Lodge
Foto av Burchell's Bush Lodge
Foto av Burchell's Bush Lodge
Foto av Burchell's Bush Lodge
Foto av Burchell's Bush Lodge

Adress: Paul Kruger Gate, Portia Shabungu Drive, PO Box 259, Skukuza 1350, Sydafrika
Ring för mer information: 01787 881111

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Burchell's Bush Lodge? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Kruger National Park, som trivs som en av de största spelreserven i Sydafrika, är ett paradis för safari och spelentusiaster. Det är hem för ett varierat paket vilda djur inklusive de stora fem, liksom en bländande sort fåglar. Och bara två hundra meter från denna fristad är Burchell's Bush Lodge, som erbjuder enkel tillgång till detta underland och så mycket mer.

Omgivet av grönskande tropiska skogar, ligger detta boende med charmiga boenden som ger gästerna så nära natur som möjligt. Med en rustik design, de flesta tidsdelning enheter på Burchell's Bush Lodge ger tröst till sex personer, även om mindre och mer intima utrymmen är tillgängliga också.

Det finns ett par sovrum inne i logerna med dubbelsäng och enkelsängar och loft med två enkelsängar. Vidare finns det ett rymligt vardagsrum med ett komplett kök, matsal och lounge. Dock, Rese och fritid timeshare mäklare rekommenderar starkt måltider som ska tas i den täckta uteplatsen och braaiområdet som öppnar till vacker utsikt över utomhus och med enstaka musik som tillhandahålls av fåglarna. Det finns också en swimmingpool på plats för din njutning.

Burchell's Bush Lodge faciliteter

Enhetsfaciliteter
Luftkonditionering (Alla Enheter), Kök (Alla Enheter, Full), Mikrovågsugn (Alla Enheter), Telefon (Alla Enheter),
Resort faciliteter
Spelrum, lekplats, restaurang, pool,
Närliggande faciliteter
Golf (7.0 miles), Live Entertainment (62.0 miles), Medicinsk utrustning (9.0 miles), Squash (25.0 miles), Tennis (3.0 miles),
Flygplats
Nelspruit - (66 miles - 106 km)
Checka in ut
Fredag

Köper Burchells Bush Lodge timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Burchell's Bush Lodge innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Burchell's Bush Lodge varför försök inte hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Burchell's Bush Lodge

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Burchells Bush Lodge-fastighet. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på de bästa kanalerna samt onlineannonsering i ansträngningar att sälja timeshare med Burchell's Bush Lodge.

Någon som tittar på Sälja timeshare med hjälp av Burchells Bush Lodge kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.