Foto från Buganvilias Resort Vacation Club
Foto från Buganvilias Resort Vacation Club
Foto från Buganvilias Resort Vacation Club
Foto från Buganvilias Resort Vacation Club
Foto från Buganvilias Resort Vacation Club

Adress: Blvd. Francisco Medina Ascencio 999, Puerto Vallarta, Jalisco, Mexiko, Sydamerika
Ring för mer information: +01787 881111 XNUMX
webbplats: www.buganviliasclub.com

Intresserad av fastigheter till salu och uthyrning på Buganvilias Resort Vacation Club? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller +44 (0)1787 881111.


Buganvilias Resort Vacation Club, charmigt beläget i Puerto Vallarta, Mexiko blandar sömlöst affärer och fritid. Detta fyrstjärniga boende ligger intill stranden men ger enkel tillgång till charmen i närliggande centrala Vallarta. Lummiga trädgårdar med gott om sittplatser i loungen omger hotellets stora friformade pooler med poolbarer. För en avkopplande uppskov, besök spaet med full service. Det finns också en hälsoklubb, ångbastu och bastu i huset, samt fyra tennisbanor och flera restauranger. La Villita serverar god mat mitt i lugnande havsutsikt medan Las Gaviotas specialiserar sig på mexikansk mat och fina middagar.

Men Rese och fritid timeshare-mäklare vet att inte allt är spel på Buganvilias Resort Vacation Club. Ett businesscenter med omfattande mötesutrymmen är redo att hjälpa dig på jobbet. Gratis Wi-Fi finns också tillgängligt. Följaktligen fyrahundrasjuttiotre tidsdelning enheter ger komfort efter en lång dag. Dessa attraktiva rum har utsikt över poolen eller havet och har tropisk inredning, vita stuckaturer, ljusa klinkergolv och ljusa tyger. Alla är utrustade med luftkonditionering, platt-TV med kabelkanaler, minibar, kaffebryggare samt badrum och dusch med hårtork. Välj komfortsängar med förstklassiga sängkläder och kuddmenyer.

Köper Buganvilias Resort Vacation Club timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Buganvilias Resort Vacation Club innan du köper

Naturligtvis vill vi att du ska vara helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Buganvilias Resort Vacation Club varför inte prova att hyra först? Detta brukar vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka resorten och se exakt vad du investerar i. Efter att ha hyrt kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta resorten som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning på Buganvilias Resort Vacation Club

Travel & Leisure Group är också specialiserade på att sälja timeshare och återförsäljning av timeshare. Vi har många års erfarenhet av att sälja Buganvilias Resort Vacation Club-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj på Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus onlineannonsering i försök att sälja timeshare med Buganvilias Resort Vacation Club.

Någon som tittar på Sälja timeshare att använda Buganvilias Resort Vacation Club kan vara trygga i vetskapen om att de är i trygga händer med pengar insatta på ett trustkonto som administreras av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.