Foto av Boambee Bay Resort
Foto av Boambee Bay Resort
Foto av Boambee Bay Resort
Foto av Boambee Bay Resort
Foto av Boambee Bay Resort

Adress: 8 Barber Close, Toormina, Coffs Harbour, NSW 2452, Australien
Ring för mer information: 01787 881111
webbplats: www.boambeebay.com

Intresserad av fastigheter till salu och hyra på Boambee Bay Resort? Ring vårt säljteam nu på 0800 071 4674 eller + 44 (0) 1787 881111.


Det är svårt att inte älska Boambee Bay Resort i Toormina, New South Wales, Australien. Erbjuder en soltvätt medley av en vacker vit sandstrand och frodig subtropisk trädgård med utsikt över reserven Boambee Creek, det finns ingen tvekan om att det här villan i villaform har alla möjliga egenskaper. tidsdelning. Rummen kommer i ett sovrum och ett sovrum. Sovrummet med ett sovrum rymmer fyra medan ettbäddsrummet ger vila för sex gäster. Bekvämligheter gemensamma för båda rummen är luftkonditionering och takfläkt, badrum, kök, tvättmaskin och torktumlare, TV och DVD och telefon.

Rese och fritid timeshare mäklare föreslår att utforska våtmarkerna i reserven medan de bor på Boambee Bay Resort. Få ut det mesta av friluftslivet och använd även grillkabinerna och varierade sportanläggningar. För att svalna, ta ett dopp i lagunen-poolen eller koppla av i spaet, cocktailbaren och loungen. Wi-Fi är tillgängligt i lobbyn och en lekplats och spelrum finns för barn att njuta av, vilket gör denna utväg till en allsidig glädje för hela familjen. Slutligen prova det bästa av hamnlivet i närliggande Coffs Harbour och besök de många restaurangerna på vattnet, kaféer, köpcentra, konstgallerier och museer i området.

Boambee Bay Resort faciliteter

Enhetsfaciliteter
Tvättmaskin (alla enheter), Mikrovågsugn (alla enheter), Spa (alla enheter), Telefon (alla enheter), Tvättmaskin / torktumlare (Alla enheter), Diskmaskin (alla enheter) ),
Resort faciliteter
Träningsutrustning, Spelrum, Handikappanpassat, Lekplats, Restaurang, Bastu, Snackbar, Squash, Simbassäng, Tennis, Spabad / Bubbelbad,
Närliggande faciliteter
Beach (närliggande), Båtliv (Närliggande), Fiske (Närliggande), Golf (2.0 miles), Livsmedelsaffär (Närliggande), Medicinsk utrustning (Närliggande), Shoppingområde (Närliggande)
Flygplats
Coffs Harbour - (4 miles - 6 km)
Checka in ut
(Veckor) fredag, lördag

Köpa Boambee Bay Resort timeshare

När du köper via Travel & Leisure Group kan du sluta spara potentiellt tusentals pund på utvecklingspriset. Vi erbjuder också säkra och säkra transaktioner och är medlemmar i The Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association och Australian Timeshare and Holiday Ownership Council. Vi följer både europeisk och brittisk regeringslagstiftning om återförsäljning och försäljning av tidsdelning.

Hyr Boambee Bay Resort innan du köper

Självklart vill vi att du är helt nöjd med ditt nya fritidshus. Så innan du gör en långsiktig investering med Boambee Bay Resort varför inte försöka hyra först? Detta tenderar att vara det mest populära alternativet eftersom det ger dig chansen att besöka orten och se exakt vad du investerar i. Efter uthyrning kan du välja att köpa timeshare eller helt enkelt hyra en annan tills du hittar den perfekta utväg som passar dina behov.

Försäljning och återförsäljning vid Boambee Bay Resort

Travel & Leisure Group är också specialiserat på försäljning av timeshare och timeshare-försäljning. Vi har många års erfarenhet av att sälja Boambee Bay Resort-fastigheter. Så om du har Timeshare till salu, Vi kan hjälpa dig att få ett bra pris. Att sälja timeshare kan inte vara enklare, vi kör en TV-reklamkampanj På Freeview och satellit-tv på toppkanaler plus online-annonsering i försök att sälja timeshare med Boambee Bay Resort.

Någon som tittar på Sälja timeshare med Boambee Bay Resort kan vara säkert med vetskap om att de är i säkra händer med pengar som deponeras i ett trustkonto administrerat av FNTC. Med över 25 års erfarenhet och ett förstklassigt rykte inom branschen behöver du inte leta längre när du vill sälja din timeshare.

För mer information om någon av våra timeshare-tjänster, tveka inte att ringa oss idag. Ett av våra vänliga expertgrupper kommer gärna att svara på eventuella frågor du kan ha. Alternativt kan du Skicka oss ett meddelande här.